• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2020

15:45

ODREĐEN DATUM PRVOG "VEČITOG DERBIJA", Zvezda kreće protiv Pazara, Partizan u Kruševcu!

Fudbal

ODREĐEN DATUM PRVOG "VEČITOG DERBIJA", Zvezda kreće protiv Pazara, Partizan u Kruševcu!

Podeli vest

Nova sezona Ling Long Superlige Srbije trebalo bi da počne 1. avgusta i prvi deo trajaće do 16. decembra, do kada bi trebalo da se odigraju sve utakmice prvog kruga.

Za razliku od prethodnih godina, najjače domaće fudbalsko takmičenje će se u sezoni 2020/2021 umesto po trokružnom (sa plej-ofom i plej-autom), igrati po dvokružnom sistemu, jer je usled pandemije korona virusa došlo do prinudnih i korenitih promena za minulu, ali i predstojeću sezonu u vidi povećanja broja klubova sa 16 na 20.

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU, LOŠE ZA PARTIZAN! Crveno-beli sve bliže VELIKOM olakšanju!

(VIDEO) BIRA SE GOL SEZONE U SRBIJI! Pogodak sa pola terena Borjanu, makazice Zvezdinog napadača, "bomba" Drinčića...

 

Video konferencijom u petak su određeni parovi Superlige Srbije. Crvena zvezda je kao šampion imala prvenstvo u biranju brojeva i po tradiciji izabrala je "jedinicu", koja je crveno-belima obezbedila dva domaćinstva na početku takmičenja.

Iz tog razloga Partizanu je pripao broj 11, jer je ranije postavljen uslov da "večiti" beogradski rivali ne mogu u istom kolu da budu domaćini.

To znači da će se 163. "večiti" derbi igrati 17. oktobra na stadionu Partizana u okviru 11. kola. Moguća su, naravno, odstupanja dan-dva, što je prethodnih godina bila redovna pojava.

Zimska pauza biće nešto kraća. Prolećni deo Superlige počeće 6. februara i završiti 19. maja. Finale kupa igra se 25. maja.

 

SUPERLIGA SERBIJE 1. KOLO:

Crvena zvezda – Novi Pazar

Radnički – Metalac

Mačva – OFK Bačka

Spartak – Zlatibor

Proleter – Rad

TSC – Vojvodina

Čukarički – Inđija

Voždovac – Radnik

Mladost – Javor

Napredak – Partizan

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija