• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2020

14:07

TRAŽIO PARE, A DOBIO OTKAZ! Oglasio se smenjeni trener: Iskoristili su me!

Fudbal

TRAŽIO PARE, A DOBIO OTKAZ! Oglasio se smenjeni trener: Iskoristili su me!

Podeli vest

Inđija je nedavno raskinula saradnju sa trenerom Aleksandrom Janjićem, koga je na klupi nasledio nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Bratislav Živković.

Janjić je u intervjuu za Žurnal otkrio pozadinu raskida saradnje s Inđijom.

- Problem je nastao u trenutku kada mi je ponuđen novi ugovor. Prihvatio sam pod jednim uslovom - da mi Inđija isplati dugovanja iz prethodnog perioda. E, to je već bio problem. Sve dok sam čekao novac, bilo je i poverenja. A nestalo je kada sam saopštio da hoću svoje pare - izjavio je Janjić za Sportski žurnal.

ŠTA ĆE BITI S FUDBALOM U SRBIJI? Doktor Ristić: Možda bi bilo dobro da se igra bez publike, ali fudbal bez navijača nije sport!

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Mladi bek napustio crveno-bele!


- Telefonom me pozvao bivši predsednik Zdravko Mrđa i saopštio da nećemo nastaviti pregovore o produžetku ugovora. Automatski, da više nisam trener Inđije. Kao razlog naveo je izgubljeno poverenje. Ustvrdio je i da ga nisam ispoštovao. Ni reč više  -  naveo je Janjić.

Iako je bilo jasno da od nastavka saradnje neće biti ništa, Janjić je obavio prozivku.

Prihvatio sam da na Zlatibor krenem bez ugovora. Imao sam samo jedan uslov. Da se razumemo, taj dug nije datirao mesec, dva, ni tri. Reč je o mnogo dužem periodu. Krivo mi je što me sportski direktor Ivan Ivović zvao u nedelju 5. jula, u deset sati za jednog igrača. Navodno, hteo je da se dogovorimo da li taj momak može na Zlatibor. I sve to dva sata uoči ulaska ekipe u autobus, iako je znao da u tom trenutku od mog novog ugovora nema ništa.

Kaže da je priča završena, ali...

- Osećam sam se iskorišćenim! Ušli smo u prelazni rok, igrači nisu krili želju da ostanu... Iza nas je ostao lep i uspešan period, mnogo kvalitetnih rezultata. U istom ambijentu, počeli smo pripreme, sa željom da napravimo iskorak napred. I onda se sve promeni. Ali, nema ljutnje, to je njihovo ogledalo -  zaključio je Aleksandar Janjić.

 

 

 

Bonus  video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija