• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

16.07.2020

00:26

(VIDEO) JUVENTUS NE UME DA POBEDI KAD VODI 2:0! Drama, preokret, gol Srbina i novi kiks šampiona!

Fudbal

(VIDEO) JUVENTUS NE UME DA POBEDI KAD VODI 2:0! Drama, preokret, gol Srbina i novi kiks šampiona!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa odigrali su večeras na gostujućem terenu protiv Sasuola nerešeno 3:3, u utakmici 33. kola Serije A

 

Juventus je poveo golovima Danila u petom i Gonzala Iguaina u 12. minutu, a zatim je Sasuolo uspeo da preokrene rezultat i povede. Prvo je strelac bio srpski fudbaler Filip Djuričić u 27. minutu, a izjednačio je Domeniko Berardi u 51. minutu. Tri minuta kasnije domaći su poveli preko Frančeska Kaputa, a Juventus je izjednačio golom Aleksa Sandra.

(VIDEO) ĐURIČIĆ DAO GOL ŠAMPIONU! Srbin pogodio protiv Juventusa!

Crno-beli su u poslednje tri utakmice osvojili samo dva boda, prvi su na tabeli sa 77 bodova, sedam više od drugoplasirane Atalante. Lacio na trećem mestu ima 69 bodova. Sasuolo je osmi na tabeli sa 47 bodova.

Fudbaleri Rome pobedili su na svom terenu Veronu sa 2:1.

Roma je povela golom Žordana Veretua u 10. minutu, a prednost je udvostručio Edin Džeko iz penala u trećem minutu nadoknade vremena. Konačan rezultat postavio je Mateo Pesina pogotkom u 47. minutu.

Foto: Reuters

Roma se učvrstila na petom mestu na tabeli sa 57 bodova, četiri više od Napolija i Milana na šestom i sedmom mestu. Verona je deveta sa 44 boda.

U ostalim utakmicama Fjorentina je na gostujućem terenu pobedila Leče sa 3:1, a Udineze i Lacio odigrali su nerešeno 0:0.

Ranije danas Milan je pobedio Parmu sa 3:1, Bolonja i Inter odigrali su nerešeno 1:1, a Sampdorija je pobedila Kaljari sa 3:0.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija