• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2020

21:15

PREMIJER LIGA! Dve utakmice i samo jedan gol.. Loše fudbalsko veče na Ostrvu!

Fudbal

PREMIJER LIGA! Dve utakmice i samo jedan gol.. Loše fudbalsko veče na Ostrvu!

Podeli vest

U popodnevnom terminu u ponedeljak odigrane su dve utakmice 37. kola engleske Premijer lige

Brajton je uspeo da obezbedi opstanak u Premijer ligi i oni su na svom stadionu dočekali ekipu Njukasla, ali posle 90 minuta fudbala nije bilo previše uzbuđenja i nije bilo golova.

STANKOVIĆ ĆE IMATI PUNE RUKE POSLA! Minimalan trijumf Crvene zvezde nad Metalcem! Rezervista junak crveno-belih!

Brajton je želeo da ostavi dobar utisak, bili su agresivnija ekipa, imali znatno veći posed lopte i više pokušaja kako na gol tako i u okvir gola, međutim početni rezulat je ostao na snazi. U drugom meču, "koplja su ukrstili" Šefild i Everton, a gosti iz Liverpula slavili su minimalnim rezultatom.

Prvo poluvreme je proteklo mirno i bez većih uzbuđenja, da bismo bili oduševljeni već na startu drugog poluvremena, pošto je odmah u prvom napadu Everton dobio prekršaj na desnom boku. Slobodan udarac je izveo Sigurđson, centrirao veoma dobro gde je let lopte presreo Rišarlison i glavom je poslao pravo u mrežu za vođstvo od 1:0 i ispostaviće se tri vredna boda.

Šefild je ovim porazom sebe eliminisao iz borbe za Ligu Evrope, pošto na kolo pre kraja imaju 4 boda manje od šestoplasiranog Totenhema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija