• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2020

13:23

OVO JE SVET FUDBALA ČEKAO! Mbape odlučio gde će igrati sledeće sezone!

Fudbal

OVO JE SVET FUDBALA ČEKAO! Mbape odlučio gde će igrati sledeće sezone!

Podeli vest

Velika odluka... Kilijan Mbape rešio je da i naredne sezone igra za PSŽ

- Ovde sam u Parizu i želim da budem deo velikog projekta! Biću tu i naredne sezone, to je sigurno. Pokušaću da osvojim što više trofeja. Već četiri godine sam u klubu, ovo je, međutim, najvažnija od svih. PSŽ slavi 50 godina postojanja. Navijačima je to bitno i zato je ova godina posebna. Napadamo sve trofeje - rekao je Mbape.

 

Mladi napadač je obradovao navijače, ali... Gotovo je izvesno da će naredne sezona biti i poslednja u dresu tima iz Pariza.

Real čeka svoju šansu, a stručnjaci tvrde da je pitanje dana kada će sjajni napadač obući dres tima iz Madrida.

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija