• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2020

16:55

VAR IM PONIŠTIO ČETIRI GOLA! Trener Sasuola poručio: Dobro je to!

Fudbal

VAR IM PONIŠTIO ČETIRI GOLA! Trener Sasuola poručio: Dobro je to!

Podeli vest

Trener fudbalera Sasuola Roberto de Zerbi nije imao šta da zameri svojim pulenima posle prvenstvenog poraza od Napolija sa 2:0

Ekipa iz Ređo Emilije je odigrala dobar meč i bila ravnopravan protivnik favorizovanom rivalu. Uspeli su da postignu čak četiri pogotka, ali je sudija, na asistenciju VAR-a, poništio sve zbog ofsajda.

KOD STANKOVIĆ NEMA ŠALE! Evo šta je Deki uradio nakon Zvezdine pobede nad Napretkom!

Ipak, De Zerbi kaže da je nova tehnologija poboljšala fudbal.

- Na stranu razočaranje posle meča, VAR je un predio fudbal. Jedan od mojih asistenata mi je rekao da bismo pobedili da nije bilo VAR. To me je naljutilo, jer se tehnologija primenjuje već dugo. Isti su uslovi za sve. Nekada dobijete, nekada gubite. Momke ne krivim ni za šta, uradili smo šta smo mogli - rekao je De Zerbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija