• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2020

11:10

DINAMO OBARA SVE REKORDE! Hrvati dovode štopera za 4.300.000 evra!

Fudbal

DINAMO OBARA SVE REKORDE! Hrvati dovode štopera za 4.300.000 evra!

Podeli vest

Fudbalski klub Dinamo Zagreb blizu je kupovine štopera i to za 4.300.000 evra

Dinamo je ozbiljno zagrizao za štopera Independijentea, Alana Franka. Argentincima je ponudio čak 4.300.000 evra za 90 odsto prava na Franka. To je otkrio menadžer ovog igrača za jedan argentinski radio.

MODRIĆ JE ČUVAO KOZE, A JA ČUVAM KRAVE! Kosovar potpisao za Dinamo, pa ŠOKIRAO HRVATE IZJAVOM!

– Čekamo njihovu odluku. U kontaktu smo s nekoliko klubova koji žele Alana, ali ova ponuda je najbolja i moraju da je prihvate. Moj igrač bi u Dinamu imao fantastian ugovor, a Independijente bi imao procenat od buduće prodaje. Do nje bi sigurno došlo jer je Dinamo klub koji igra Ligu šampiona i koji redovno plasira igrače u najbolje evropske lige – rekao je menadžer Hoze Nuvola.

Foto: AP/Photo

U startu je Dinamo za Franka ponudi 2.300.000, ali pošto je to odbijeno, onda su je Zagrepčani odrešili kesu za još 2.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija