• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2020

22:31

TRANSFERI (4.AVGUST)! Turci kvare posao Zvezdi, Baloteli stiže na Balkan!

Fudbal

TRANSFERI (4.AVGUST)! Turci kvare posao Zvezdi, Baloteli stiže na Balkan!

Podeli vest

Transfer pijaca se polako zagreva... Na sajtu Informera možete da pratite najzanimljivija dešavanja na fudbalskom tržištu

 

22. 30 - Hvala vam što ste pratili naš blog posvećen transfer pijaci. Budite sa nama i sutra kada ćemo pratiti nova dešavanja!

21.20 - Nekadašnji fudbaler Partizana Filip Knežević pojačao je redove Proletera iz Novog Sada.

21.04 - Mančester sit zvanično je potvrdio transfer Farana Toresa iz Valensije.

 

 

20.41 - Crvena zvezda odlučila je da pusti napadača BEZ OBEŠTEĆENJA. O kome je reč i gde će nastativi karijeru pogledajte OVDE.

19.40 - Novi Pazar angažovao je novo pojačanje pred duel sa Partizanom. Ko je stigao u redove novog Superligaša čitajte OVDE.

18.30 - Na pomolu je senzacionalan posao ekipe rumunskog Kluža koja je u pregovorima sa Balotelijem. Više pročitajte klikom OVDE.

17.42 - Fudbaler Votforda Ismaila Sar nalazi se na meti Liverpula, prenose engleski mediji.

 

 

16.50 - Crvena zvezda dobila konkurecniju u trci za potpis Federika Makede! Više o tome OVDE.

15.35 - Zanimljivo pojačanje dovodi Siniša Mihajlović. Radi se o talentovanom levom beku Eronu Hikiju iz škotskog Hartsa koji je proteklih dana boravio u Bolonji 

14.43 - Feran Tores iz Valensije je na korak od prelaska u Mančester siti! Transfer bi mogao da bude ozvaničen i danas.

Foto: Reuters

14.15 - "Bild" piše da će Sančo u Junajtedu zarađivati 17.600.000 godišnje, što je oko 340.000 evra nedeljno!

13.45 - Monako dovodi još jednog štopera! Otišao je Kamil Glik u Benevento, a stigao je Strahinja Pavlović po završetku pozajmice u Partizanu. Sada bi među "kneževe" mogao još jedan štoper, a radi se o Akselu Disasiju iz Remsa. Cena koja se pominje je 17.000.000 evra.

13.27 - Kako prenosi „Skaj“ Inter je potpisao još jednu zvezdu svetskog fudbala – Aleksisa Sančeza i to bez obeštećenja! Mančester junajted je tražio 15 miliona evra za njegove usluge ali je na kraju dao Čileancu čiste papire!

Foto: REUTERS

13.10 - Korona je sve pokvarila! Svet fudbala bi danas pričao o VELIKOJ BOMBI

12.45 - Mijat Gaćinović ostaje u Nemačkoj! Srbin je promenio klub, a gde će igrati naredne četiri godine vidite OVDE.

 

 

12.31 - U Partizan stiglo dete Čelsija i Juventusa - opširnije OVDE!

12.23 -  Posle samo šest meseci, Barselona Brajtvajta prodaje za 20.000.000 evra i to u Vest Hem! Zašto je ovaj transfer više nego zanimljiv vidite OVDE.

12.05 - Mančester siti ide jako! "Građani" hoće da u svoje redove dovedu Žoaa Feliksa iz Atletika. Cena je oko 120 miliona evra.

Foto: Reuters

11.43 - Sve su jače glasine da je Džejdon Sančo na korak od Junajteda! Fudbalera Borusije očekuje i dres sa brojem sedam!

11.21 - Bane Ivanović ponovo na Ostrvu? Stigla je ponud za iskusnog defanzivca i to od Fulama.

Foto: Starsportphoto©

11.01 - Ben Čilvel je meta Čelsija, a Lester se ponovo poslužio svojim trikom. Prošle godine su tražili, a potom i dobili 87.000.000 evra za Megvajera, a sada za Čilvela traže i celih 90.000.000!

10.41 - Junajted nije odustao od Džeka Griliša! "Crveni đavoli" će čekati kraj prelaznog roka da daju ponudu za ovog igrača.

10.25 - Stefan Mihajlović ide iz Radničkog, potpisao je ugovor do 31. decembra 2021. godine sa drugoligašem Gizu Hengfeng.

Foto: Starsportphoto

10.15 - Bomba iz Rumunije! Kluž želi da u svoje redove dovede Marija Balotelija! Pregovori su počeli, a sve ide u dobrom pravcu!

10.10 - Arsenal je blizu velikog pojačanja! Vilijan iz Čelsija dogovorio je saradnju sa ovim timom, i pitanje je dana kada će biti promovisan.

Foto: reuters‚

10.03 - Zagrebački Dinamo nastavio je sa neverovatnom transfer politikom! Novi u nizu uspeha je transfer Roka Baturine u Ferencvaroš, za koji mediji pišu da je vredan milion evra. Ovaj igrač je prošle sezone na terenu bio samo 14 minuta! 

10.00 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen transferima! Dan počinjemo sa Lukom Jovićem! Frens fudbal javlja da je Srbin pristao da pređe u Monako koji sa klupe predvodi Niko Kovač. Jović je navodno rekao "da" bivšem treneru.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59