• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

08:41

NISAM POTRČAO 13 DANA! Veliki Mitro rizikovao karijeru zbog Premijer lige!

Fudbal

NISAM POTRČAO 13 DANA! Veliki Mitro rizikovao karijeru zbog Premijer lige!

Podeli vest

On je stvarno luda glava... Aleksandar Mitrović rizikovao je karijeru kako bi pomogao Fulamu da se vrati u Premijer ligu

- Bilo je prilično teško, moram da budem iskren. I dalje osećam bol, sada sam zapravo na pola puta u oporavku, ali smo doneli odluku i nekada u životu moraš da rizikuješ - rekao je Mitar.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nisam trčao 13 dana, nisam trenirao van teretane. Pokušao sam da hodam tri puta dnevno, terapija je duplirana da bih se spremio. Nisam spreman i mislim da ću biti u normalnom stanju za sedam do deset dana. Ali ovo je neverovatno, veoma sam srećan zbog saigrača. Radili smo vredno cele godine, bila je ovo prilično duga sezona - zaključio je Mitrović, koji je već igrao Premijer ligu.

Sledeće godine smo na velikoj sceni.

- Bili smo tu, vratili smo se. Osećaj je sjajan, pred nama je sjajna sezona, i za mene i za klub. Moramo prvo da se odmorimo, treba da budemo ponosni - zaključio je Mitrović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija