• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2020

09:00

LALA JE OPET U ELEMENTU! Skakali su do neba, ali nije lako pobediti ekipu Nenada Lalatovića!

Fudbal

LALA JE OPET U ELEMENTU! Skakali su do neba, ali nije lako pobediti ekipu Nenada Lalatovića!

Podeli vest

Vojvodina i Čukarički su odigrali nerešno (2:2), a trener "lala" Nenad Lalatović još jednom je bio u elementu

Mogu da kažem da sam nezadovoljan rezultatom, jer je trebalo da pobedimo. Ekipa koja vodi 2:0 mora da te dokrajči, ali oni su bili radosni, a njihova klupa samo što nije skočila do zvezda zbog toga što su nama dali dva gola. Mislili su da će moći, ali ekipa Nenada Lalatovića ne može da se pobedi tako lako. Momci su pokazali karakter i da nisu zaboravili da igraju fudbal - rekao je Lalatović.

Nastavio je u istom ritmu.

- U prvom poluvremenu nismo bili na nivou na kojem Vojvodina mora da bude i nisam bio zadovoljan. Vidi se da nam nedostaju utakmice i da nismo išli na pripreme. Nažalost, zbog korone smo odigrali samo jedan-dva prijateljska meča i to po poluvreme. Teško je vratiti tim i učiniti da imaju motivaciju koju su imali prošle sezone.

On smatra da je njegov tim mogao i do pobede.

 Bukvalno je nedostajao još samo taj treći pogodak i mislim da smo zaslužili da pobedimo, iako smo igrali jako loše u prvom poluvremenu. Međutim, u poslednjih 35 minuta im je visio i treći i četvrti gol. Nismo uspeli da ga damo, ali svaka čast mojim igračima - zaključio je Lalatović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija