• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2020

22:00

KRAJ PRIČE! Napadač i zvanično napustio Crvenu zvezdu!

Fudbal

KRAJ PRIČE! Napadač i zvanično napustio Crvenu zvezdu!

Podeli vest

Perspektivni fudbaler Crvene zvezde Jug Stanojev, koji je prošlu sezonu proveo u Grafičaru, potpisao je ugovorom sa TSC-om iz Bačke Topole

Stanojevu je predviđana velika karijera, imao je ugovor do 2022. godine, ali se nije nametnuo Vladanu Milojeviću i Dejanu Satankoviću.

PROSINEČKI DIGAO SIDRO I OTIŠAO! Hrvat napustio Kajzeri!

Dobio je odrešene ruke da ode bez obeštećenja, ali uz specijalnu stavku u ugovoru – ako se nametne u TSC-u moraće da se vrati na “Marakanu” uz simbolično obeštećenje. Ako ode u inostranstvo, Zvezdi će pripasti 50 odsto od transfera Stanojeva.

- Jug Stanojev (1999) je potpisao za TSC. Brzonogi krilni napadač stiže iz Crvene Zvezde i potpisao je ugovor na tri godine – navodi se na sajtu kluba koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija