• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2020

21:03

LIGA EVROPE! Leverkuzen i Sevilja rutinski do četvrtfinala!

Fudbal

LIGA EVROPE! Leverkuzen i Sevilja rutinski do četvrtfinala!

Podeli vest

Fudbaleri Sevilje i Bajer Leverkuzena obezbedili su plasman u četvtrtfinale Lige Evrope na neutralnom terenu u Duizburgu

Andalužani su savladali Romu sa 2:0, dok je Bajer bio bolji od Rendžersa 1:0!

IZ PRVE RUKE! Oglasili se Savo i Vučelić! Milošević o bežanju iz Partizana i budućnosti! Grobari i dalje na "iglama"!

Već posle šest minuta Sevilja je izvela tri kornera i imala dva odlična udarca koja je neutralisao golman Rome Pau Lopes.Štoper Sevilje Kunde pogodio je prečku u 12. minutu, kada je gađao glavom posle centaršuta Džordana. Prednost je u 22. minutu doneo levi bek Serhio Regilon, da bi  En Nesiri u 44. minut postavio konačnih 2:0!

Posle pobede u Glazgovu od 3:1, Bajer je slavio i kod kuće rezultatom. Nemački tim će u četvrtfinalu igrati protiv Intera.U prvom poluvremenu su dominirali i imali nekoliko prilika, a najbolja je bila u 23. minutu kada je Haverc pogodio prečku.

Do prednosti su stigli u 51. minutu golom Dijabija, kojim su overili plasman u četvrtfinale. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija