• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

22:36

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA! VAR radio kao lud! Mesi sam izbacio Napoli! Bajern i u revanšu ubedljiv protiv Čelsija!

Fudbal

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA! VAR radio kao lud! Mesi sam izbacio Napoli! Bajern i u revanšu ubedljiv protiv Čelsija!

Podeli vest

Fudbaleri Barselone plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona savladavši u revanš meču na Kamp Nou ekipu Napolija sa 3:1. Na drugoj strani Bajern je kod kuće bio bolji od Čelsija rezultatom 4:1 i na taj način ostvario plasman među osam najboljih

Barselona je do pobede došla zahvaljujući sjajnoj partiji Lionela Mesija! Argentinac je predvodio katalonski tim i postigao fantastičan gol sredinom prvog dela! Kasnije mu je i poništen drugi pogodak na utakmici, da bi nakon VAR intervencije sudija Čakir pokazao na belu tačku nakon starta Kulibalija nad Argentincem.

Počasni gol za Napoli bio je delo Insinjea takođe sa bele tačke. Sa druge strane u Minehnu, Bajern je rutinski rešio pitanje plasmana u narednu rundu pošto je sa 4:1 savladao Čelsi. "Plavcima" je doduše poništen gol nakon VAR-a, ali to nimalo ne umanjuje ubedljivu igru "bavarske mašine" ove večeri! Junak duela bio je Robert Levandovski koji je postigao dva gola, ukupno 13 u ovosezonskoj Ligi šampiona.

BOMBA U TORINU! Ikona Milana i svetskog fudbala na klupi Juventusa!

 

U četvrtfinalu se sastaju:

Lajpcig - Atletiko Madrid

Atalanta - PSŽ

Mančester siti - Lion

Barselona - Bajern Minhen

Barselona - Napoli 3:1

(Lengle 10, Mesi 23, Suarez 45 penal - Insinje 45+4 penal)

Stadion: Kamp nou   Sudija: Kunej Čakir

Barselona: Ter Štgen - Semedo, Pike, Lengle, Alba - Roberto, Rakitić, De Jong - Mesi, Suarez, Grizman (Ramon 84).

Napoli: Ospina - Di Lorenco, Manolas, Kulibali, Rui - Ruiz (Elmas 79), Dene (Lobotka 46), Zjelinski (Lozano 70)- Kaljehon (Politano 70), Mertnes, Insinje (Milik 79).

Bajern Minhen - Čelsi 4:1

(Levandovski 8 penal, 84, Perišić 24, Toliso 76 - Abraham 44)

Stadion: Alijanc arena  Sudija: Ovidiu Hategan

Bajern Minhen: Nojer - Kimih (Odrizola 71), Boateng (Sule 64), Alaba, Dejvis - Gorecka, Alkantara (Toliso 71), Gnabri (Martinez 81)- Miler, Perišić (Kutinjo 64), Levandovski.

Čelsi: Kavaljero - Džejms, Kristijansen, Zuma, Emerson - Barkli, Kante, Kovačić - Odoi, Abraham (Žiru 81), Maunt.

 

Kraj na Kamp Nou! Barsa je u narednoj rundi!

Na Kamp Nou se igra 90. minut... Barsa i dalje vodi sa 3:1. Još pet minuta nadoknade vremena. lepa šansa preko Do Lorenca u samom finišu, interveniše Ter Štegen.

KRAJ u Minehnu! Bajern pobeđuje sa 4:1 i ide u četvrtfinale!

 

 

U 80. minutu Napoliju je poništen gol! Milik se našao u ofsajd poziciji.

 

 

Bajern dolazi i do četvrtog gola! Sada je mrežu Čelsija pogodio po drugi put ove večeri Rober Levandovski! Igrao se 84. minut.

Sada slobodno možemo reći da je Bajern u narednoj fazi! Bavarci dolaze do prednosti od 3:1 golom Tolisoa u 76. minut! 

 

 

Mirno je u Minehnu i Barseloni. I dalje bez golova, sve manje vremena za Napoli i Čelsi... Mirno je na Alijanc areni, 72. minut meča je u toku!

Foto: Reuters

Napoli preti! Mertens je pokušao glavom nakon dodavanja Insinjea, ali Ter Štegen na mestu! Igrao se 53. minut...

Lepa šansa u 53. minutu za Alfonso Dejvisa, ali je njegov udarac nakon prodora po desnoj strani završio zamalo pored gola!

Barselona i Bajern su već jednom nogom u četvrtfinalu, ali Čelsi i Napoli svakako ne nameravaju da istaknu bele zastave.

Utakmice su nastavljene nakon predaha!

U samom finišu prvog dela Insinje pogađa sa penala i smanjuje na 3:1... Kraj poluvremena na Kamp Nou!

VAR kaže penal, Suarez postiže treći gol za Barsu u 45. minutu duela! Poluvreme u Minhenu!

 

40. minut duela na Kamp Nou, Mesi je na zemlji nakon duela sa Kulibalijem! Čeka se VAR u Kataloniji, a na Alijanc Areni Čelsi preko Abrahama smanjuje na 2:1!

 

 

Gol Barselone je poništen! Čakir je nakon VAR intervencije ocenio da je Mesi igrao rukom i poništio gol Argentinca!

 

 

3:0 za Barselonu! Mesi ponovo pogađa, Napoli na kolenima već u 30. minutu meča!

 

U Minhenu dva gola za samo četiri minuta! Prvo je Perišić pogodio za 2:0, da bi u 28.minutu Odoii smanjio na 2:1! Ipak, nakon VAR-a, gol "plavaca" je poništen!

 

Mesi u 23. minut dovodi Barsu u prednost od 2:0! Majstorski je nadmudrio čitavu odbranu Napolija i smestio loptu u donji levi ugao gola gostiju!

Čelsi i dalje bez konkretne akcije u Minhenu! Napoli i dalje pritiska Barsu... Igra se 20. minut!

U 10. minut Brselona dolazi do prednosti iako je Napoli bio bolji rival na startu! Lengle je glavom nakon kornera pogodio mrežu!

 

 

Bajern vodi! Levandovski je u osmom minutu sa bele tačke doveo svoj tim u vođstvo!

 

 

Ponovo preti Napoli! Minut 4. Barselona je ponovo imala sreće! Kaljehon je zblokiran u poslednjem trenutku!

 

Velika šansa za Napoli već u prvom minutu duela! Prešla je lopta preko noge Mertensu na ivici peterca! Ostaje 0:0!

 

Utakmice su počele!

 

20.30 - Dobrodošli na lajv prenos revanš mečeva osmine finala Lige šampiona. Napoli će pokušati da iskoristi lošu formu Barselone i na taj način eliminiše Katalonce nakon 1:1 u Napulju. Očekuje nas vakako zanimljivo fudbalsko veče!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija