• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

11.08.2020

20:22

SLOVENCI NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU! Odložen početak nove sezone zbog trojice novozaraženih fudbalera!

Fudbal

SLOVENCI NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU! Odložen početak nove sezone zbog trojice novozaraženih fudbalera!

Podeli vest

Slovenačka fudbalska asocijacija (NZS) odlučila je danas da za 22. avgust odloži početak nove sezone, koja je trebalo da počne sutra, jer su još tri igrača pozitivna na korona virus

 

NZS je, takođe, odlučila da sve utakmice budu igrane bez publike, prenela je STA.

SLOVENCI VODE OFANZIVCA IZ HUMSKE! Partizan ostaje bez još jednog fudbalera?

Sva tri pozitivna fudbalera igraju za Olimpiju iz Ljubljane, koja je postala treći klub sa igračima zaraženim od korona virusa.

Foto: Reuters

Prvobitni plan je bio da liga počne kako je i planirano 12. avgusta, ali je NZS promenila odluku nakon što je dobila rezultate testova 450 igrača i osoblja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija