• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2020

22:40

VELIKI PEH ZA INTER! Konte bez udarne igle protiv Šahtjora!

Fudbal

VELIKI PEH ZA INTER! Konte bez udarne igle protiv Šahtjora!

Podeli vest

Fudbaler Intera Aleksis Sančes mogao bi da propusti polufinale Lige Evropa protiv Šahjtora zbog povrede butnog mišića

Sančes se povredio u utakmici četvrtfinala protiv Bajera iz Leverkuzena koju je njegov tim dobio sa 2:1. Inter je danas saopštio da će njegovo stanje ponovo biti procenjeno za nekoliko dana.

TRI GOLA ZA 14 MINUTA! Partizanov rival u borbi za Ligu Evrope nastavio da cepa mreže!



Polufinale Lige Evropa između Intera i Šahtjora igra se u ponedeljak. U drugom polufinalu sastaju se Mančester junajted i Sevilja. Finale je na programu 21. avgusta u Kelnu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija