• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2020

20:55

TRANSFERI UŽIVO! BOMBA ZA KRAJ! Ko bi rekao da će Luis Suarez otići baš tamo...

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO! BOMBA ZA KRAJ! Ko bi rekao da će Luis Suarez otići baš tamo...

Podeli vest

Pijaca se polako budi... Dešavanja sa fudbalskog tržišta i danas možete da pratite na sajtu Informera

23.45 - Luis Suarez na meti je Al Arabija! Ovo bi bila prava transfer bomba, ako se pisanje dnevnika Sport ispostavi kao tačno. Iz Al-Arabija na dovođenju Suareza insistira trener Heimir Halgrimson

22.00 - Šampion škotske Seltik potpisao je četvrorogodišnji ugovor sa švajcarskim fudbalerom Albijanom Ajetijem koji je prošle sezone branio boje Vest Hema.

 

 

20.53 -  Luis Binks, novi je igrač Bolonje. On dolazi iz Montreal Impakta, ali tek po završetku kalendarske godine, pošto će kao pozajmljeni igrač nastupati na ameičkom kontinentu!

20.00 - Lokomotiva je i zvanično dovela Slobodoana Rajkovića!

Foto: Starsportphoto

19.00 - Uprava Panatinaikosa je prema tvrdnjama iz Grčke odbila ponudu Crvene zvezde za transfer Frederika Makede iz Atine u Beograd! Više o tome pročitajte OVDE.

 

 

18.18 - Juventus prodaje Paula Dibalu, cena veća od 100 miliona!

Foto: Reuters

17.30 - Stanković progovorio o dolasku Makede u Crvene zvezdu! Više o tome pročitajte OVDE.

16.38 - Vezista Bajerna Tijago Alkantara će i pored dogovora sa Liverpulom, možda krenuti put Mančestera...

15.35 - Došlo je do zastoja u pregovorima Davida Silve i Lacija! Stopirao je to sam igrač čeka druge ponude!

15.15 - Slobodan Rajković karijeću će nastaviti u Rusiji. Otišao je u Lokomotivu iz Moskve kod Marka Nikolića. Dolazi kao besplatan igrač iz Peruđe, a sa Rusima ima ugovor na godinu dana i nosiće broj 41 na dresu.

 

 

15.13 - Tokokom narednih 48 sati Vilijan će, kako prenose mediji u Engleskoj, potpisati ugovor sa Arsenalom. Brazilac je započeo ovog popodneva lekarske preglede u Londonu. Ukoliko sve bude kako treba potpisaće trogodišnji ugovor.

Foto: reuters‚

14.49 - Mesut Ozil nema nameru da ode iz Arsenala... Ostaće do kraja ugovora.

14.31 - Nejmar i Kilijan Mbape su među najboljim fudbalerima na svetu i nikada neće otići iz Pariza, izjavio je predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi.

14.10 - Blez Matuidi je novi igrač Inter Majamija.

 

 

14.06 - Džesi Lingard najverovatnije će ostati na "Old Trafordu" bez obzira na to što trenutno nije u starnih 11. Mada, ostrvski mediji sa rezervom uzimaju ovu vest, pošto je igrač nedavno prešao kod Mina Rajole, što bi mogao da bude znak za potencijalni rastanak.

13.14 - Gotovo je Jan Vertongen je novi igrač Benfike!

12.48 - Džejdon Sančo, jedan od najboljih igrača Borusije Dortmund, konačno se oglasio povodom spekulacija kako će ovog leta napustiti redove "milionera". Nedeljama u nazad priča se o njegovom transferu u Mančester junajted.  Nemci su dali rok Englezima da završe sve oko transfera do 10. avgusta, ali očigledno je da dve strane nisu mogle da se dogovore oko visine obeštećenja. Dortmund ne odustaje od traženih 120 miliona evra.

- Mnogo volim da igram za Borusiju. Ovo je posebna grupa igrača. Imamo neke posebne mlade igrače koji tek dolaze. Veoma sam srećan što delim teren sa njima i što mogu da ih vodim-  rekao je Sančo.

12.39 - Mančester Siti i Napoli su blizu dogovora u vezi transfera Kulibalija. Napolitanci bi pristali na 70.000.000 evra i bonuse, ali Siti u ovom trenutku nudi 63.000.000 evra. Sledi nastavak pregovora...

 

 

12.30 - Sami Kedira je vrlo blizu odlaska iz Juventusu, iako bi on rado ostao u redovima "stare dame". Ali, po svemu sudeći karijeru će nastaviti  u Nemačkoj, a crno-beli bi  zaradili 12.000.000 evra.

12.05 - Tijago Alkantara je dobio zeleno svetlo u Bajernu da ode u Liverpul! Procenju je se da će transfer biti težak 27 miliona funti.

11.24 - Juventus prodaje Paula Dibalu, tvrde italijanski mediji. Cena bi trebalo da iznosi između 90.000.000 i 100.000.000 evra, pa se očekuje odgovor Real Madrida i Mančester sitija koji su zaintereswovani za asa "stare dame".

11.02 - Zvuči neverovatno, ali... Arsen Venger od odlaska iz Arsenala nema posao, a izgleda da i ne žuri da se vrati. Francuz je navodno odbio ponudu Barselone da preuzme ovaj tim!

10.43 - Kako je rečeno u podkastu na "BBC radiju" Juventus je ponudio Kristijana Ronalda Barseloni, jer žele da se reše njegovog visokog ugovora!?

Foto: reuters

10.21 - Atletiko Madrid bio je zainteresovan za golmana reprezentacije Srbije Marka Dmitrovića, ali će ipak dovesti mladog hrvatskog čuvara mreže Iva Grbića!

"Indeks" piše da im je potvrđeno da će golman Lokomotive Zagreb, drugoplasiranog tima Hrvatske i učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona, postati najskuplji golman u istoriji te zemlje. Radi se o transferu vrednom oko 4.000.000 evra, ali bi on sa bonusima mogao da naraste i preko 6.000.000 evra. 

Za Dmitrovića su postojale informacije da bi Eibar tražio 12.000.000 evra, pa su u Madridu našli jeftiniju varijantu, a uz to prednost Grbića je što ima pasoš Evropske Unije!

Foto: ap photo

Marko Dmitrović

10.10 - Na meti Crvene zvezde je Lindzi Rouz! Ovaj fudbaler trenera Dejana Stankovića podseća na Le Taleka i heli po svaku cenu da ga dovede.

Foto: prinstcreen

10.03 - U Realu su doneli veliku odluku! Ovog leta neće biti kupovine igrača! Kriza je velika i nema novca za velike transfere.

10.02 - Kako je Mančester junajted ispao smešan... Pojedini mediji, uključujući tu i "Dejli mejl", tvrde da je prilikom pregovora novoj zvezdi engleskog fudbala Džejdonu Sanču ponudio smanjenje plate!?

Foto: Reuters

10.01 - U Čukaričkom se spremaju za novu ozbiljnu prodaju! Radi se o Đorđu Petroviću, 20-godišnjem golmanu tima sa Banovog brda koji će uskoro postati novi igrač Monaka! Još nije poznato o kojoj cifri je reč.

10.00 - Dobar dan i dobro došli na novi transfer blog, šta se dešavalo juče pogledajte OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija