• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2020

10:49

DEGENEK NAPUŠTA ZVEZDU, A ON STIŽE? Šampion Srbije NIJE ODUSTAO od defanzivca!

Fudbal

DEGENEK NAPUŠTA ZVEZDU, A ON STIŽE? Šampion Srbije NIJE ODUSTAO od defanzivca!

Podeli vest

Mesecima se spekuliše o dolasku defanzivca Arisa Lindzija Rouza na "Marakanu"

Iako se činilo da je Crvena zvezda digla ruke, šampion Srbije ipak nije odustao od reprezentativca Maurucijusa.

Prošao je sve skauting filtere i ubedio trenera Dejana Stankovića da bi bio veliko pojačanje za njegov tim, prenosi Mozzartsport. Reč je o štoperu koji može da odgovori zahtevima na nekoliko pozicija u poslednjoj odbrambenoj liniji. U grčkom klubu Lindzi Rouz je igrao kao desni i levi štoper, bio je korišćen i povremeno kao desni bek.

ZVEZDA POJAČANJE NAŠLA U GRČKOJ! Ljubimac "delija" na izlaznim vratima, stiže naslednik!

(VIDEO) BRANI BORJAAAAN! Danski triler i dan kada su se "zvezdaši plašili" za sopstveno zdravlje!

 

 

Iako mnogo je prepreka u realizaciji transfera. Crvena zvezda trenutno na platnom spisku ima četvoricu štopera, plus mladog Strahinju Erakovića kome su potrebni minuti u ovoj sezoni. Rešeni su u Ljutice Bogdana da ne angažuju novog centralnog defanzivca, dok bar neko od sadašnjih ne napusti klub. To će, po svojoj prilici, biti Miloš Degenek. Međutim, transfer reprezentativca Australije teško da će biti pre septembra, za kada je zakazan početak pijace u Saudijskog Arabiji.

Takođe, činjenica je da Crvena zvezda ima veliki broj stranaca... Izvesno je da će tokom jeseni veliku minutažu imati Sanogo, Kanga, Ben i vrlo verovatno novi napadač Makeda. Crveno-beli bi morali da prodaju Boaćija, Tomanea, i Matea Garsiju, kako bi oslobodili prostor za nove igrače sa stranim pasošima.

 

Za sada nema najava da će se neki transfer realizovati. Dakle, Zvezda bi morala da čeka Rouza, kao i on nju. Navodno reprezentativac Mauricijusa trenutno nema nijednu ponudu, osim Zvezdinog raspitivanja. Aris je pre nekoliko meseci za slobodu iskusnog defanzivca tražio milion evra. Neprihvatljiva cifra za crveno-bele, ali će u septembru možda biti drugačije.

Podsećanja radi, crveno-beli finiširaju transfer Federika Makede iz Panatinaikosa, koji bi do kraja sedmice i zvanično trebalo da potpiše ugovor sa srpskim šampionom. 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija