• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2020

22:20

U RADNIČKOM PRESEKLI: Nema više skupih pojačanja, vreme je za mlade snage!

Fudbal

U RADNIČKOM PRESEKLI: Nema više skupih pojačanja, vreme je za mlade snage!

Podeli vest

Upravni odbor Radničkog iz Niša doneo je odluku o racionalizaciji budžeta, a v.d. predsednika Dragan Marković Markoni objasnio je da je sve u cilju što lakšeg ostvarenja velikih ambicija kluba sa Čaira

Neki igrači pristali su na smanjenje primanja zbog teške finansijske situacije.

ZVEZDINO DETE ZA MIRAN SAN! Stiže veliko pojačanje!

- Upravni odbor doneo je odluku da se bez odlaganja racionalizuje budžet i da ubuduće svi poslovni potezi budu u skladu sa aktuelnim okolnostima. Umesto dovođenja fudbalera čiji su transferi previsoki, a skupo plaćeni često i bez učinka, angažovaćemo mlade i talentovane fudbalere- rekao je Marković za Sportski žurnal.

– Kada već pominjemo racionalizaciju budžeta, nedavno je sporazumno raskinut ugovor sa četvoricom fudbalera na koje stručni štab ne računa. To su Lazar Đorđević, Mario Maslać, Stefan Milosavljević i Bojan Letić. Neće biti plaćanja i troškova fudbalera koji ne igraju, ili su više povređeni nego zdravi, odnosno nespremni da konkurišu za najbolji sastav i da igraju.

– Trojica naših fudbalera su dogovorila s klubom da im se zbog nastale situacije i finansijskog stanja u zemlji primanja umanje – dvojica za četvrtinu, odnosno za 25 odsto, a jedan za petinu, ili 20 odsto- zaključio je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija