• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

22:34 >> 21:24

TRANSFERI UŽIVO (14. AVGUST)! Vezista se oprostio od Zvezde, Vilijan "odrao" Arsenal!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (14. AVGUST)! Vezista se oprostio od Zvezde, Vilijan "odrao" Arsenal!

Podeli vest

Novi dan na fudbalskoj "pijaci"! Uz Informer i danas možete da pratite najnovije transfere i spekulacije

 

22.50 - Toliko od nas za danas. Budite uz informer.rs i sutra kada ćemo pratiti nastavak transfer pijace.

22.45 - Rodrigo de Paul iz Udinezea nalazi se na meti Milana i Juventusa. U igri je 35.000.000 evra.

22.12 - Španci pišu da je Real Madrid spremio čak 60.000.000 evra za Interovog štopera Milana Škrinijara.

21.45 - Vezista Branko Jovičić oprostio se od Zvezde na meču protiv Spartaka. On uskoro postaje igrač ruskog Urala.

21.20 - Inter dovodi pojačanje iz Verone, a u pitanju je Maraš Kumbula. Kako piše transfer guru Fabrisio Romano čeka se samo potvrda.

 

 

20.15 - Nekadašnji reprezentativac Srbije napustio Berlin. Kako se oprostio od kluba pogledajte OVDE.

19.22 - Nije samo Everton, Srbina žele još dva italijanska kluba. Čitajte o tome OVDE.

18.30 - Doskorašnji štoper Totenhema, Jan Vertongen novi je fudbaler Benfike.

 

 

17.45 - "Srpski Ronaldo" vratio se u domaći fudbal. Više o tome OVDE.

16.50 - Pojavili su se detalji dogovora Arsenala i Vilijana. Brazilac će u Londonu zarađivati nestvarnih 11.500.000 evra po sezoni!

16.36 - Ibrahimović i naredne sezone u dresu Milana! Šveđanin dobio platu od šest miliona evra.

15.37 - Bivši kapiten Sanderlenda Li Katermol odlučio je da završi karijeru i posveti se trenerskom poslu. On je prošlu sezonu proveo u holandskom Venlu.

15.25 -  Nikola Maksimović pred selidbom u Premijer ligu? Tako tvrdi Kalčomerkato koji navodi da Srbina želi Karlo Anćeloti u Evertonu.

Foto: reuters

Nikola Maksimović

15.08 - Brazilac iz Ajaksa - 21-godišnji Danilo otišao je na pozajmicu u Tvente. 

15.03 - Čelsi i Arsenal jure igrača Real Madrida koji igra na pozajmici u Sevilji -  Serhija Reguilona. Cena? Prava sitnica! Španci traže 22.5 miliona funti.

14.58 - Kako prenosi specijalizovani sajt Transfermarkt, Miralem Sulejmani više nije član Jang Bojsa. Nekadašnji reprezentativac Srbije je u Švajcarsku tigao još 2015. godine, iz Benfike, a u karijeri je igrao za Partizan, Herenven i Ajaks.

Foto: Starsportphoto

 

14.46 - Napadač Brage 27-godišnji Paulinjo koji je postigao minule sezone 17 golova nadomak je prelaska u Vulverhempton. Lacio je želeo da im pokvari posao, ali su Englezi rešili sve po kratkom postupku, ponudili su 10.000.000 evra ciše - 25.000.000 i završili transfer.

14.33 - Barselona je već počela potragu za novim trenerom, piše ESPN. Katalonci se spremaju da otpuste Kikea Setijena ako ispadne od Bajerna u Ligi šampiona.

14.31 - Lacio je dogovorio transfer Vedata Murićija iz Fenerbahčea.Platiće Feneru 18 miliona evra za Murićija, a on će u Rimu zarađivati dva miliona evra po sezoni.  Za ovog 194cm visokog fudbalera je interesovanje pokazao i Žoze Murinjo, video ga je kao odličnu alternativu za Harija Kejna u napadu Sparsa, ali su "Nebeskoplavi" bili brži.
 

14.10 - Milan Pavkov bi uskoro mogao da napusti Crvenu zvezdu. O kom klubu je reč, vidite OVDE.

Foto: Starsportphoto

13.15 - Samo dva igrača Juvetusa imaju manju platu od trenera Pirla.

12.55 - Jedan od igrača kojih Roma želi da se oslobodi - Dijego Peroti (32), blizu je dogovora sa Fenerbahčeom.

12.25 - Valensija pregovara s Milanom oko transfera Pepea Reine koji se nedavno vratio s pozajmice iz Aston Ville. Španac ima još jednu godinu ugovora na San Siru pa se u Valensiji nadaju da bi mogli da ga dobiju jeftinije nego inače.

12.20 - Edin Džeko mogao bi ovog leta da napusti Romu, prenosi Kalčomerkato, koji navodi i detalje potencijalnog dogovora. Tvrdi da bi Roma pristala da proda bosanskohercegovačkog napadača za 15.000.000 evra, a kao glavni kandidati za njegovo dovođenje spominju se Juventus i Inter. 

12.06 - Pep Gvardiola navodno je pripremio šokantnu ponudu za Harija Vinksa, vezistu Totenhema, piše San, koji navodi da bi Žoze Murinjo pustio Vonksa za 40.000.000 funti...

 

 

11.52 - Niko Kovač sprema prvu veliku čistku u Monaku. Monako je već prodao kapitena Kamila Glika Beneventu (3.000.000 evra), vezistu Kevina Endorama Mecu (4.500.000), napadača Lila Fostera Gimaraešu (1.200.000)... Lekip prenosi da je šestorici igrača već predočeno da potraže novu sredinu. U pitanju su senegalski napadač Keita Balde, marokanski vezista Jusef Benaser, njegov kolega po poziciji Adama Traore iz Malija, zatim špic Samuel Grandsir, brazilski levi bek Žorže i njegov zemljak, štoper Žemerson. Ne računa se ni na mladog produkta B tima, Adrijana Bonđovanija, kao ni na Frančeska Antonućija, na  izlaznim vratima su i Volson Isidor i Žulijen Serano. Monako razmatra šta da radi sa Seskom Fabregasom i Stevanom Jovetićem. Obojicu su prošle sezone mučile povrede, pa Kovač i uprava još razmišljaju da li da ih zadrže. Posebno što bi eventualnim rastankom uštedeli određeni novac.

11.44 -  Lokomotiva iz Moskve, koju trenira srpski stručnjak Marko Nikolić, u trci je sa Volfsburgom oko dovođenja kolumbijskog napadača Duvana Vergaer iz Amerike Kali.

11.10 - Kraj! Vilijan je potpisao za Arsenal - sada je i zvanično!

 

 

10.46 - Andrea Pirlo želi da vrati Pola Pogbu u Juvnetus, a planira da ponudi trampu i u drugom pravcu pošalje Paola Dibalu. Argentinac je već nekoliko prelaznih rokova meta Junajteda, a navodno je agent Mino Rajola već obavešten o svemu.

10.20 - Mančester neće uspeti da dovede Džejdona Sanča, a sve su jače glasine da su se u trku za sjajnog igrača uključili Barselona i Real. 

09.55. Ukoliko Antonio Konte ode iz Milana, a njegov naslednik bude Maks Alegri kako se dugo spekuliše njegove prve želje biće Sergej Milinković Savić i Toni Kros. 

Foto: reuters

Sergej Milinković Savić

09.52 - Milan želi stopera Fiorentine Nikolu Milenkovića i radi na njegovom dovođenju već ovog leta, piše Sky Sport Italia. Milan je ponudio  Lukasa Paketu kao deo odštete za Milenkovića, ali Fiorentina traži samo novac i to 40.000.000 evra.

Foto: reuters

Nikola Milenković

09.45 - Dobar dan i dobro došli na novi transfer blog, šta se dešavalo u četvrtak možete da pogledate OVDE.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija