• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2020

21:39

(VIDEO) BAJERN KAZNIO LION I OTIŠAO U FINALE! Tamo ih čeka PSŽ! Nejmar - Levandovski, pitanje je sad...

Fudbal

(VIDEO) BAJERN KAZNIO LION I OTIŠAO U FINALE! Tamo ih čeka PSŽ! Nejmar - Levandovski, pitanje je sad...

Podeli vest

Fudbaleri Bajern Minhena savladali su u polufinalu Lige šampiona ekipu Liona sa 3:0. Meč je odigran na stadionu "Žoze Alvelade" u Lisabonu, a u nedelju će u istom gradu u borbi za popularni "ušati pehar" na megdan izaći igrači PSŽ-a i Bajerna iz Minhena

U fudbalu postoji nepisano pravilo da ekipa koja ne iskoristi svoje šanse na kraju bude i kažnjena! Upravo je Lion sjajno otvorio meč u Lisabonu. Imao je nekoliko dobrih šansi, međutim, Ekambi i Depaj nisu uspevali da pogode mrežu Nojera. Bajern je to kaznio i preko raspoloženog Gnabrija za tili čas došao do prednosti od 2:0, što je bio i konačan rezultat nakon prvih 45 minuta igre.

U nastavku Lion je ponovo napadao, a Ekambi promašivao... Na kraju, tačku na trijumf Bajerna i plasman u finale stavio je Robert Levandovski. Minhenski tim će u nedelju u borbi za trofej odmeriti snage sa ekipom PSŽ-a!

(FOTO) OGLASIO SE SRPSKI BOMBARDER! Želi sa Crvenom zvezdom u Ligu šampiona!

Lion - Bajern Minhen 0:3

(Gnabri 18, Gnabri 33, Levandovski 88)

Stadion: Žoze Alvelade     Sudija: Antonio Lahoz

Lion: Lopes - Denajer, Marselo, Marćal (Čerki od 73. minuta)- Duboa (Tete od 67. minuta), Kaker, Bruno (Mendeš od 46. minuta), Aouar, Korne - Depaj (Dembele od 58. minuta), Ekambi (Adelejd od 67. minuta).

Bajern Minhen: Nojer - Dejvis, Alaba, Boateng (Zule od 46. minuta), Kimih - Gorecka (Pavar od 82. minuta), Alkanatara (Toliso od 82. minuta), Gnabri (Kutinjo od 75. minuta), Miler, Perišić (Koman od 63. minuta) - Levandovski.

KRAJ!

90+1. minut - Sada i Toliso pokušava, ali nema promene rezultata.

90. minut - Još tri minuta...

 

 

88. minut - Levandovski pogađa za 3:0! Lion se oprašta od ovosezonskog učešća u Ligi šampiona!

83. minut - Udarac Aouara, ali Nojer još jednom sjajno interveniše!

79. minut - Miler je dodao do Kutinja, koji je pogodio mrežu, ali je ipak bio u ofsajd poziciji.

 

 

75. minut - Nova uzbudljiva situacija pred golom Bajerna! Adelajed je bio "kratak", nije uspeo da loptu sprovede u gol.

68. minut - Sada miler preti na drugoj strani, ali nije uspeo da bolje uputi loptu ka golu Liona.

66. minut - Napada Lion, preti, međutim, nedovoljno konrektno... Sve manje vremena za francuski tim.

 

59. minut - Nojer ponovo spašava Bajern, a Ekambi nastavlja da promašuje!

55. minut - Velika šasna za Lion! Nojer sjajno interveniše, glavom je "tukao" Marselo nakon ubacivanja Depaja, ali fantastična intevnecija golmana Bajerna.

51. minut - Perišić izbija sam pred Lopesa koji još jednom sjajno interveniše! Malo je nedostajalo da Bajern povede sa 3:0.

46. minut - Dve izmene na startu prvog poluvremena. Zule menja Boatenga u Bajernu, dok je kod Liona Mendeš zamenio Bruna.

Prvi deo je završen!

45. minut - Nema nadoknade vremena, kraj prvog dela!

43. minut - Lep kontranpad Bajerna koji snažnim udarcem završava Gorecka, ali samo dok je kod Liona Mendeš ušao uedeganzivaca Liona.

41. minut - Ponovo Ekambi preti, ali Nojer je priseban i šalje loptu u aut!

40. minut - Sam finiš prvog dela, Bajern kontroliše stvari na terenu.

38. minut - Levandovski u velikoj šansi! Zamalo je bio neprecizan, ostaje 2:0 za "bavarce"!

36. minut - Lion je nokautiran! Pitanje je da li će se vratiti u ovaj duel nakon što su na startu meča promašili nekoliko odličnih šansi.

 

 

33. minut - Ponovo Gnabri! Bajern vodi sa 2:0, nemoćan je Lopes!

23. minut - Sjajna lopta u dubinu ka Gnabriju, ali Lopes istrčava na vreme.

 

18. minut - Kakav gol i prpdor pre toga! Gnabri dovodi minhenski tim u prednost!

17. minut - Ekambi pogađa stativu! Neverovatan promašaj sa svega pet metara.

 

 

13. minut - Nova šansa za francuski tim! Boateng u poslednjoj sekundi sprečava raspoloženog Ekambija... 

11. minut - Lion ponovo preti! Ekambi je zakasnio za sekund i lopta odlazi u gola aut!

10. minut - Plete mrežu oko gola Lopesa ekipa Bajerna, a sjajni golman Liona spašava svoj tim nakon pokušaja Gorecke. Vrhovima prstiju je izvadio loptu sa gol linije.

 

 

4. minut - Kao što je i očekivano Bajern ima terensku incijativu već na startu duela. Lion se opredelio na strpljivu igru u odbrani kao i pretnju iz kontranapada. Depaj je već na početku meča umakao odbrani Bajerna i izbio sam pred Nojera, međutim, đutirao je u spoljni deo mreže.

Utakmica je počela!

 

20.35 - Dobrodošli na lajv prenos polufinalnog meča između Bajern Minhena i Liona. Utakmica se igra na stadionu "Žoze Alvelade" u Lisabonu, a minehnski tim će pokušati da ubedljiv trijumf nad Barselonom od 8:2 materijalizuje plasmanom u finale, međutim, ispred nih će stajati odlična defanzivna ekipa Liona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija