• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2020

14:33 >> 15:39

TRANSFERI UŽIVO (20. AVGUST)! Kuman obavio razgovor sa Mesijem!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (20. AVGUST)! Kuman obavio razgovor sa Mesijem!

Podeli vest

Pred nama je još jedan zanimljiv dan na fudbalskom tržištu, a uz Informer možete da pratite najzanimljivije vesti, spekulacije...

22.30 - Nekada velika nada svetskog fudbala Mario Gece, na meti je turskog Galatasraja!

Foto: APphoto

21.00 - Novi trener Barselone Ronald Kuman, obavio je razgovore sa Lionelom Mesijem, a u narednim danima će budućnost Argentinca na "Nou Kampu" biti poznata. Prema informacijama sa Pirineja, Mesi je istakao da sebe ne vidi u Barseloni...

Foto: reuters

18.50 - Atalanta ima spremnu zamenu za Duvana Zapatu! Reč je o napadaču Čelsija, Miši Bačuaiju!

18.00 - Vezista Crvene zvezde Veljko Simić, na radaru je kiparskog Apolona.

17.00 - Defanzivac Lacija Bastos, novo je pojačanje Fenerbahčea. Put Rima će u isto vreme Vedat Murići. Crvena zvezda je na taj način ostala bez igrača koga je silno želela ovog leta.

15.39 - Zlatan Ibrahimović i Milan pred dogovorom su da produže saradnju za još jednu sezonu, javlja Skaj Italija. Navodi se da bi saradnja mogla da bude ozvaničena najkasnije do kraja ove sedmice, ali da su najvažnije stavke dogovorili. Švedski napadač je u decembru prošle godine napustio LA Galaksi posle čega je potpisao ugovor do kraja sezone sa klubom iz Milana.

Foto: Tanjug/AP

 

15.29 - Nekadašnji napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira ostaće u Žil Visenteu još godinu dana. Čelnici tog kluba očito veruju u 32-godišnjeg napadača i žele da ga zadrže.

15.09 - Garet Bejl bi konačno mogao da napusti Real Madrid, iako je insistirao na tome da će "odraditi" ugovor do kraja i zaraditi lep novac, iako ne računaju na njega. Britanski mediji pišu da ga želi Žoze Murinjo kod koga je već igrao u Real Madridu. Totenhem se sprema da ga pozajmi. Bejl je upravo iz Totenhema došao u Real Madrid za preko 100 miliona evra pre sedam godina.

 

Foto: USA Today

 

14:41 - Sin srpskog trenera Vladana Milojevića, Nemanja, više ne igra za Panionios. On je sa ovim klubom završio saradnju posle jedne sezone u kojoj je odigrao 20 utakmica i dao jedan gol. Pre toga je nastupao za Čukarički i Vojvodinu, a ima i pasoš Grčke.

14.32 - Bosanski vezista Rade Krunić ovog leta skoro sigurno menja klub. On je pre godinu dana došao u Milan, ali se nije najbolje snašao. Strateg Milana ovog leta je upravi kluba saopštio da ne računa na Krunića i nekadašnji igrač donjeg Srem vaga opcije. Sada je u trku za Krunića ušao i nemački bundesligaš Frajburg.

14.20 - Španski veteran Pepe Reina ponovo menja klub. Kako javljaju italijanski mediji bliski Milanu, nekadašnji reprezentativac  ima dogovor sa Valensijom, pa je na pragu povratka u domovinu posle celih 15 godina.

 

 

13.31 -Milan je zainteresovan za Serža Orijera, ali Totenhem traži  23.000.000 evra što je previše. Realnije je očekivati da se Milan okrene Denzelu Damfrisu iz PSV Ajndhovena kojeg prati mesecima.

13.02 -Fiorentina pregovara sa Hertom oko dolaska poljskog napadača Kšištofa Pjonteka kojeg su Nemci zimus kupili od Milana za 24.000.000 evra. Klub iz Firence nudi opciju dvogodišnje pozajmice s obaveznim otkupom ugovora, ali Nemci žele novac odmah.

13.01 - Austrijski fudbaler Valentino Lazaro prešao je iz Intera u Borusiju Menhengladbah na jednogodišnju pozajmicu. - Srećni smo što je sve prošlo dobro i što je Valentino odlučio da dodje u Borusiju - izjavio je sportski direktor kluba Maks Eberl za zvanični sajt nemačkog kluba.

Ovaj 24-godišnji reprezentativni fudbaler je karijeru počeo u Salcburgu. Potom je igrao za Hertu, iz koje je 2019. otišao u Inter, a prethodni period bio je na pozajmici u Njukaslu.

12.31 - Bliži se rastanak Crvene zvezde i napadača Ričmonda Boaćija. Pored Emirata i Saudijske Arabije, napadač je i na meti kluba iz Turske. Kako prenosi Maxbet sport u pitanju je Antalija.

Foto: Starsportphoto

 

12.20 - Tijago Alkantara je sve bliže Liverpulu  on želi da ode sa titulom evropskog prvaka iz Bajerna, a transfer bi trebalo da košta oko 35 miliona evra. Novac Klop planira da obezbedi prodajom Harija Vilsona i Marka Grujića. Naš igrač se vraća u reprezentaciju posle dve godine, klub očekuje da ga proda za 25 miliona evra.

 

Foto: Starsportphoto©

 

11.30 - Totenhem je zainteresovan za mladog Liverpulovog napadača Rajana Brustera. 

11.14 -  Borusija Menhengladbah ozvaničila je dolazak Valentina Lazara, biće pozajmljeni igrač Intera godinu dana.

 

 

10.46 - Posle poraza od Bajerna u Ligi šampiona Lion će teško zadržati neke od najboljih igrača poput Husama Auara. Za sjajnog vezistu je najviše zagrizao Arsenal koji je spreman da ponudi novac i Genduzija, ali Auar se već odavno nalazi i na radaru Real Madrida i Mančester Sitija.

10.45 - Kako prenose italijanski mediji nadomak Intera je Sandro Tonali iz Breše za oko 35.000.000 evra.

10.37 - Španski "Diario Sport" prenosi da je Fulam poslao ponudu Barseloni za Pikea. Ovaj španski list prenosi da je Pike čak i rekao da će otići iz Barselone, ako će to pomoći klubu.

10.14 - Čelsiju je ponuđen Tijago Silva iz Pari sen Žermena, piše "Telegraf". Legendarni brazilski štoper je u godinama, ima ih već 36, ali bi došao bez obeštećenja. 

09.59 - Ajaks je krenuo po Luisa Suareza. Španski mediji javljaju da je slavni holandski klub poslao ponudu vrednu 15.000.000 evra za svog nekadašnjeg fudbalera.

Foto: Reuters

 

09.25 - Španski vezista Havi Garsija je novi član portugalske Boaviste. Nekadašnji fudbaler Real Madrida, Benfike, Mančester Sitija i Zenita, dolazi kao slobodan igrač u Boavistu pošto je prethodno raskinuo ugovor sa Betisom.

09.23 - Španski mediji pišu da će tamošnji drugoligaš Almerija otkupiti srpskog štopera Nikolu Maraša. Almerija će portugalskom Šavesu da plati oko 1.300.000 evra za Maraša koji je ostavio sjajan utisak na pozajmici minule sezone.

09.20 - Dobar dan i dobro došli na novi transfer blog, šta se dešavalo u petak možete da pogledate OVDE.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija