• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

16:45

(FOTO) DOK JE ZVEZDA VODILA BITKU NA TERENU, ONE SU DOMINIRALE NA TRIBINAMA! Crveno-beli rastužili SE*SI ALBANKE!

Fudbal

(FOTO) DOK JE ZVEZDA VODILA BITKU NA TERENU, ONE SU DOMINIRALE NA TRIBINAMA! Crveno-beli rastužili SE*SI ALBANKE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Tirane možda nisu na terenu stadiona "Er Albanija" prikazala sjajnu igru, ali je na tribinama bilo "vrelo". Tamo su se našle atraktivne navijačice i novinarke

 

Navijači nisu imali priliku da uživaju u dobrom fudbalu. Igrači Zvezde nisu blistali, igra crveno-belih nije bila na prepoznatljivom nivou, ali su uspeli da ostvare cilj i u Beograd se vrate sa pobedom.

(VIDEO) BORJAN SE OSVETIO ALBANCIMA ZA PROVOKACIJU! Kapiten Zvezde je odmah nakon meča imao šta da im poruči!

Kako je duel protekao bez incidenata učesnike meča mogle su da isprovociraju samo provokativne albanske novinarke, koje su žarile i palile po tribinama stadiona u Tirani.

Foto: Instagram/printscreen

Srećnici koji su se zatekli sinoć na stadionu imali su priliku da uživaju u prizoru. Provokativne novinarke iz Albanije rasplamsavale su mušku maštu na tribinama. Možda su upravo one razlog zbog kog su igrači Zvezde delovali dekoncentrisano tokom većeg dela meča. Ako je tako, razumemo ih u potpunosti...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I do very bad things and I do them very well

Објава коју дели ???? ???? (@adel_lami) дана 5. Авг 2020. у 2:29 PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LakiUrosch

pre 3 godine

Dobre Albanke....ima neko nešto protiv!?!?.....ajde veliki Srbi,opletite...!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija