• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2020

00:35

(VIDEO) NESUĐENO POJAČANJE PARTIZANA POSTALO HEROJ! Ferencvaroš šokirao Glazgov! Seltik ostao bez Lige šampiona!

Fudbal

(VIDEO) NESUĐENO POJAČANJE PARTIZANA POSTALO HEROJ! Ferencvaroš šokirao Glazgov! Seltik ostao bez Lige šampiona!

Podeli vest

Fudbaleri mađarskog Ferencvaroša plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona nakon što su u Glazgovu iznenadili Seltik i pobedili sa 2:1

 

Koliko će biti komlikovano svim ekipama nakon novog sistema kvalifikacija za Ligu šampiona mogli smo da vidimo ove večeri u Glazgovu. Jedan meč znači i da je moguće svako iznenađenje pa tako i da Ferencvaroš izbaci Seltik.

SVE JE JASNO! OVO SU POTENCIJALNI RIVALI ZVEZDE! Crveno-beli saznali protiv koga mogu u trećem kolu kvalifikacija!

Popularni "Frodi" dva puta je šutnuo ka golu Škotlanđana i isto toliko puta naterao golmana Bakasa da vadi loptu iz mreže. Nesuđeno pojačanje Partizana i momak koji je prošle godine bio blizu Humske, Tokmak Nguen postao je heroj mađarskog šampiona.

Foto: Tanjug/AP

Gosti su došli do šokante prednost već u sedmom minutu preko mađarskog veziste Sigera. To je bila i jedina šansa gostiju u prvom delu igre, dok je Seltik napadao, ali uzalud. Pogodak je stigao u idelano vreme po domaće na samom startu drugog dela igre. Igrao se 53. minut kada je Kristi poravnao rezultat.

Priskali su domaći, uspeli da upute čak 25 udaraca ka golu Frodija, ali šok stiže u 75. minutu. Pomenuti Nguen pogađa mrežu i šalje Ferencvaroš u treće kolo, a takođe i na spisak mogućih rivala Zvezde.

Foto: Tanjug/AP

Šta reći osim da je ovo veče pokazalo kako izgleda novi sistem UEFA i samo jedan meč u kvalifikacija jer ovako je sve moguće.

2. kolo kvalifikacije za Ligu šampiona – staza šampiona

Sreda

Karabag – Šerif 2:1 (1:0)
Matić 22p, Emreli 63 – Kastaneda 78

Suduva – Makabi Tel Aviv 0:3 (0:1)
Rikan 30, Blekmen 70, Davidzaza 90+2

Celje – Molde 1:2 (1:0)
Lotrić 38 – Husain 57, Džejms 74

Ludogorec – Midtjiland 0:1 (0:0)
Žunior Brumado 78

Kluž – Dinamo Zagreb 2:2 (penali 5:6)
Pereira 64, Debeljuh 90*3 – Gojak 14, Kastrati 78

Dinamo Brest – Sarajevo 2:1 (1:1)
Gordejčuk 3, Dialo 49 – Dokanović 34

Legija – Omonija 0:2 (0:0) posle produžetaka
Gomes 92p,Santos 107

Jang Bojs – Klaksvik 3:1 (0:0)
Nsame 51, Sulejmani 57, Ngalameu – Johanesen 79

Seltik – Ferencvaroš 1:2 (0:1)
Kristi 53 – Siger 7, Nguen 75

Utorak

Tirana – Crvena zvezda 0:1 (0:0)
Tomane 62


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija