• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2020

19:10

NIŠTA OD POVRATKA U PARTIZAN! Nekadašnji ofanzivac crno-belih otišao u Tursku!

Fudbal

NIŠTA OD POVRATKA U PARTIZAN! Nekadašnji ofanzivac crno-belih otišao u Tursku!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana i omladinski reprezentativac Srbije Nemanja Mihajlović od ove subote postao je novi igrač turskog Boluspora

Momak koji je do nedavno trenirao sa Partizanom ipak neće pojačati redove vicešampiona Srbije već je prestavljen kao nova akvizicija turskog kluba.

NAVIJAČI U ŠOKU! Saša Ilić hoće da bude TRENER, ali...

Belgijski Vesterlo i turski Bolu već dve godine imaju saradnju pošto imaju istu skauting službu, pa su Belgijanci preporučili Turcima da angažuju Mihajlovića i vrate ga u formu što bi mogla da mu bude odskočna daska za dolazak u belgijski fudbal.

Pomenuti klub je bio sjajna odskočna daska za Aleksandra Prijovića kada mu je karijera zapala u krizu posle neuspešnih epizoda u Đurgardenu i Trumzeu. Prijović je na mala vrata tada došao u Bolu i eksplodirao. Za sezonu je dao 16 golova na 31 utakmici i obezbedio transfer u Legiju iz Varšave, a dalje je sve poznato. Turci veruju da sličan efekat mogu da naprave i sa Mihajlovićem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija