• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

22:00

NOVA UZBUNA U BARSELONI! Mesi trenira samo sa jednim saigračem!

Fudbal

NOVA UZBUNA U BARSELONI! Mesi trenira samo sa jednim saigračem!

Podeli vest

Lionel Mesi se vratio u ekipu Barselonu, ali ne trenira sa ostatkom ekipe.

Na prvom treningu koji je odradio nakon što je rekao da želi da ide ali se predomislio on nije radio sa svim saigračima, već samo sa jednim.

MESI ODLUČIO DA BOJKOTUJE BARSELONU? Argentinac povukao prvi potez!

MESI JE LJUT NA BARSELONU! Argentinac besan na predsednika: Rekao mi je da mogu da biram da li želim da idem!

 

U pitanju je povratnik Filipe Kutinjo, koji je nedavno, kao pozajmljeni igrač, učestvovao u Bajernovom demoliranju Barselone sa 8:2 u Ligi šampiona. Španski mediji otkrivaju da je Ronald Kuman pozvao Kutinja i rekao da na njega ozbiljno računa - već dan posle pomenutog istorijskog rezultata, kada Holanđanin još uvek nije zvanično preuzeo Barselonu, ostaje da se vidi zašto Mesi ne trenira sa ostatkom ekipe.

Kako je došlo do preokreta u vezi Mesija pročitajte OVDE.

Propustio je svega pet uvodnih treninga za novu sezonu, fizički je pritom delovao prilično spremno, pa će se u narednim danima otkriti da li je u pitanju neki novi razdor između najboljeg fudbalera Barselone i njemu nadređenih, ili je Kuman prosto rešio da ga ne forsira na "novom početku".

Foto: reuters

 

 

Podsećanja radi, Mesi je trebalo da počne pripreme prošle nedelje, kao i ostatak ekipe, ali tada je bio još pri stavu da odlazi. On je u petak objavio da ostaje, jer ne želi da ide na sud sa klubom koji voli. Naglasio je, međutim, da nije srećan stanjem u Barseloni.

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija