• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

14:21

ZVEZDA DOBRO PROŠLA, ide u Sloveniju ili Jermeniju, u Humsku stižu Leh ili Apolon, Voša domaćin u plej-ofu!

Fudbal

ZVEZDA DOBRO PROŠLA, ide u Sloveniju ili Jermeniju, u Humsku stižu Leh ili Apolon, Voša domaćin u plej-ofu!

Podeli vest

Srpski klubovi Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina dobili su rivale u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Šampion Srbije će u plej-ofu igrati protiv pobednika meča između Ararata i Celja iz Slovenije. I ovog puta će srpski šampion igrati u gostima.

Zvezda je porazom od Omonije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona obezbedila plasman u plej-of LE. Mogli su crveno-beli za rivala da dobiju Seltik ili Ludogorec, ali je šampion Srbije dobro prošao. Mada, tako je bilo i posle žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pa se nisu lepo proveli na Kipru.

Utakmice trećeg kola kvalifikacija igraju se sledećeg četvrtka, 24. septembra, dok su plej-of mečevi zakazani za 1. oktobar. U obe runde igra se samo na jednu utakmicu.

Foto: printscreen

 

Partizan će prvo morati da savlada Šarlroa u Belgiji, a potom ga u baražu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope čeka Apolon ili Leh, pobednik ovog duela!

Klub iz Humske je eliminacione borbe počeo od prvog kola, prvo je bio bolji od RFS iz Rige, a potom  od Sfintul Georgea, a u oba slučaja presudan je bio gol iz jedanaesterca.

 

SRBI JURE 15. MESTO, HRVATI NAM I DALJE GLEDAJU U LEĐA! Kalkulacije! Evo šta je potrebno da urade naši klubovi!

NEKO NA MARAKANI MORA DA ODGOVARA! Kosanović OPLEO: Ne razmišljaju o ostavkama, ali ima ko bi mogao da ih natera na to!

 

Foto: Starsportphoto

 

Protivnika u plej-ofu dobila je i Vojvodina.  Novosađani će u trećem kolu igrati protiv Standarda iz Liježa, ako pobede  naredni rival će "lalama" biti pobednik duela Fehervar  Rems. Lala će igrati u Srbiji.

Golmena Fehervara Emil Rockov mogao bi da se vrati na "Karađorđe" ili bi u Srbiju mogao da dođe Predrag Rajković, reprezentativni golman Srbije koji nosi dres Remsa. 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija