• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

23:45

NIKAKO DA SE POMIRE! Moldavci kukaju zbog penala protiv Partizana!

Fudbal

NIKAKO DA SE POMIRE! Moldavci kukaju zbog penala protiv Partizana!

Podeli vest

Trener ekipe Sfintula Sergej Čebotari ljut je posle poraza od Partizana! Njega su iznervirale sudije i penal na ovom meču

- Ne volim da komentarišem takve situacije, ali pravo da vam kažem na nas ove sezone kao da je bačena neka kletva. Često sudije greše na naš račun, ne znam kako to više da prokomentarišem. Kada igrate protiv ekipe kao što je Partizan, koja je u svemu bolja od vas teško je preživeti trenutak kada sudija tako lako pokaže na penal. Više puta sam pogledao snimak te situacije i mislim da je sudija pogrešio - rekao je Čebotari.

Sfintul gotovo da nijednom nije ugrozio gol Partizana za 120 minuta.

- Ovakve utakmice moraju da vode kvalifikovani arbitri. A govore ljudi da je suđenje u Moldaviji loše. Ove godine tri puta su nam sudili stranci i napravili dve velike greške. Počinjem da sumnjam u njihovu profesionalnost.

Šef stručnog štaba Sfintula osvrnuo se na dešavanja iz svlačionice domaćih po završetku utakmice.

- Momci su potrošili mnogo emocija, bilo im je jako teško. Nemam šta da im zamerim, igrali su koliko su mogli, ostavili sve na terenu i za to sam im zahvalan. Plan smo ispunili stoprocentno, znali smo kako igra Partizan i kako da se odbranimo. Imam na šta da budem ponosan, momci su pokazali da mogu da igraju protiv jakih ekipa iz Belorusije i Srbije i da na teren ne izlaze fudbaleri i ličnosti već ekipe. Nama je ovo veliko iskustvo, videli smo koliko možemo ukoliko su momci disciplinovani i ispunjavaju ono što se od njih traži - istakao je Sergej Čebotari.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija