• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2020

09:48

TRANSFERI UŽIVO (23. SEPTEMBAR)! Dinamu samo 1.000.000 evra, Vajnaldum odbio novi ugovor, Suarez u suzama

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (23. SEPTEMBAR)! Dinamu samo 1.000.000 evra, Vajnaldum odbio novi ugovor, Suarez u suzama

Podeli vest

Pratite dešavanja sa letnje transfer pijace uživo na portalu Informer.rs

15.39 - Dinamo Zagreb je realizovao još jedan transfer. Ovoga puta prodaja nije tako velika kao što smo navikli. Austrijski defanzivac Emir Dilaver se za 1.000.000 evra seli u turski Rize.

15.05 - Englezi tvrde Žoržinjo Vajnaldum definitivno je odbio novu ponudu Liverpula za produžetak saradnje na tri godine i da je odlučio da narednog leta ode iz kluba kao slobodan igrač.

15.00 - Dijego Ljorente je novi fudbaler Lidsa. Kako prenosi engleski mediji prolazi lekarske preglede, posle kojih sledi zvanična potvrda 20.000.000 evra teškog transfera iz Real Sosijedada.

14.15 - Urugvajsi fudbaler Luis Suares i definitivno napušta ekipu Barselone. On bi u najskorijem roku trebalo da potpiše ugovor sa Atletiko Madridom. Fotoreporteri su snimili Urugvajca kako izlazi iz trening centra.

 

 

13.50 - Kako prenose italijanski mediji Matija NastasiĆ je na meti Milana. Rosoneri navodno prvo 27-godišnjeg defanzivca žele da dovedu na pozajmicu, ali prvo moraju da prodaju Lukasa Paketu. 

13.18 - Maks Arons stigao je u Barselon. Kako prenosi katalonski Sport, 20-godišnji desni bek je pristao petogodišnji ugovor sa Barselonom. Norič će prihvatiti ponudu Barse za pozajmicu na godinu dana uz obavezan otkup na kraju od oko 22 miliona evra.

 

 

13.03 - Milan pokušava da proda Dijega Laksalta, ali Urugvajac nema nameru da ide sa San Sira. Želi da ostane i ne smeta mu uloga rezervnog levog beka pored neprikosnovenog Tea Ernandeza.

12.57 - Spekulisalo se da bi Džesi Lingard mogao da ode iz Mančester junajtea u Totenhem, ali na Old Trafordu nemaju nikakvu nameru da prodavaju engleskog vezistu. Uskoro će aktivirati kaluzulu za dodatnu godinu ugovora koja bi Lingarda vezala za klub do leta 2022. godine.

12.15 - Vulverhempton kupio Semeda od Barse: Novi Porutgalac stiže u redove Vukova, u pitanju je desni bek Barselone Nelson Semedo, za koga je plaćeno obeštećenje od 32.500.000 evra.

 

 

11.56 - Navijači Liona u frci. Depaj je propustio trening Liona. Navijači su primetili da na 80 fotografija koje je klub objavio, nigde nije bilo najveće zvezde tima. Depaj je inače na Barselone.

11.50 - Torinski Tutosport piše da Pari Sen Žermen želi Marcela Brozovića i Radžu Najngolana koje Inter želi da proda. 

11.04 - Najskuplji golman svih vremena Kepa Arizabalag nastavio je da pravi greške i u novoj sezoni, jedna takva je koštala Čelsi gola protiv Liverpula, a zbog toga je Frank Lampard naredio dovođenje novog čuvara mreže. Izbor je pao na Eduara Mendija iz Rena. Pitanje je šta će biti sa Arizabalom...

11.00 - Spekulisalo se prethodnih dana da će Zinedin Zidan dopustiti Luki Joviću da ode na pozajmicu, pošto i u ovoj sezoni neće imati veliku minutažu, a da je to blizu realizacije potvrdio je i selektor Ljubiša Tumbaković. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

10.18 - Norveški fudbaler Aleksander Serlot prešao je iz Kristal Palasa u nemački Lajpcig, potvrdio je engleski klub. Mladi 24-godišnji napadač je potpisao petogodišnji ugovor vredan 24 miliona evra.

10.05 - Trener Bajerna  Hansi Flik insistira na povratku Marija Gecea u Minhen.

09.47 - Srpski defanzivac Nikola Milenković prvi je prvi pik za potencijalnog naslednika Milana Škrinijara za čije se dovođenje ozbiljno interesuje Totenhem.Srbina je hteo Milan, ali su "rosoneri" na kraju odustali jer nisu u stanju da plate 40.000.000 evra koliko zahtevaju na Artemio Frankiju. Ipak, to bi mogao da učini Inter, koji srpskog fudbalera vidi kao potencijalnog naslednika Milan Škrinijara.

KRAJ VELIKE SAGE! Vidal potpisao!

PUČE BRUKA! Suarezu propao transfer u Juve zbog VARANJA NA TESTU!

 

09.47 - Real Sosijedad je potvrdio prodaju Dijega Ljorentea Lidsu. Španskom klubu sleduje 18 miliona evra.

 

 

09.46 - Sampdorija želi Antonija Kandrevu iz Intera, ali da bi on prešao potrebno je da najpre uplati 3 miliona evra.

TRANSFERI UŽIVO (18. SEPTEMBAR)! Liverpul drma tržište, Subotić kod Robija!

TRANSFERI UŽIVO (17. SEPTEMBAR)! Iguain u Interu!

 

 

 

09.45 - Dobro došli u još jedan dnevni blog u kojem ćemo se baviti najvažnijim dešavanjima sa fudbalske pijace.

 

 

Bonus vodeo




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija