• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.09.2020

11:00

ŠOK I NEVERICA U HRVATSKOJ! 29:0, a igrali su fudbal!

Fudbal

ŠOK I NEVERICA U HRVATSKOJ! 29:0, a igrali su fudbal!

Podeli vest

U osmini finala Županijskog kupa, koji se igre u okviru fudbalskog Kupa Hrvatske, Varaždin je pobedio ŠNK Karlovec sa neverovatnih 29:0


U toj "viktorija" goleadi, čak devet golova postigao je Skorup, koji igra na pozajmici iz Hajduka, preneo je Index.

(VIDEO) DA LI ZNAŠ ZA KOGA IGRAŠ? Hrvat postigao strašan AUTOGOL u Rumuniji!

HRVATI ISPALI IZ LŠ, PA POVUKLI RADIKALAN POTEZ! Totalna RASPRODAJA na "Maksimiru"!

 

- Postigli smo gol u 5, 6, 7, 8. i 9. minutu. Onda samo rekao sudiji: "Piši koliko ćemo promašiti". Imali smo još 13 stopostotnih prilika, bilo je to nešto neverovatno. Momci iz Karloveca su impresionirani došli na naš stadion- rekao nam je trener Varaždina Samir Toplak pa odgovorio na komentare da je rezultat ponižavanje protivnika: 

Neka mi jedan sportski radnik kaže kako je moglo da bude  drugačije. Momci su bili umorni od berbe, a šta je trebalo da uradim. Ne mogu igračima da kažem da igraju na pola. Ako neko misli da to nije moralno, ja se ne slažem. Jedino što je pošteno prema rivalu je odigrati maksimalno. 

Visok rezultat viđen je i u utakmicama pretkola Hrvatskog fudbalskog kupa, pa je tako NK Gaj iz Maca, koji se takmiči u 3.hrvatskoj ligi, savladao ličkog županijskog ligaša NK Lika "95 iz Korenice sa 20:2.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija