• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2020

15:32

(VIDEO) KAKVA LUDNICA, 100 MINUTA FUDBALA! Penali, pananka, Junajted primio gol u 95, pa slavio!

Fudbal

(VIDEO) KAKVA LUDNICA, 100 MINUTA FUDBALA! Penali, pananka, Junajted primio gol u 95, pa slavio!

Podeli vest

Mančester junajted pobedio je Brajton sa 3:2 nakon ludog meča, 100 minuta fudbala i goleade u 2. kolu Premijer lige

Bilo je sve gotovo, glavni sudija Kavano označio je kraj meča posle jedne intervencije na gol-liniji jednog igrača Brajtona, a dok su fudbaleri išli ka svlačionici stigao je i signal iz VAR koji je pokazao da je bio penal za Junajted. Napadač domaćih Nil Mope blokirao udarac Megvajera, pa je naknadno dosuđena najstroža kazna koju je u trijumf pretvorio Bruno Ferndandeš.

Domaćin je poveo posle 40 minuta igre prelepim golom napadača Brajtona Nila Mopaja. Izveo je čuvenu "panenku" sa 11 metara,  a lopta tako lagano ušla pod prečku da se i  David De Hea  na golu Junajteda iznervirao.

Međutim, već u 43. minutu bilo je 1:1. Junajted je uz dosta sreće uspeo da izjednači. Posle Brunovog prekida, Matić je sa druge stative vratio loptu u peterac, a Dank je postigao autogol za 1:1.

Početkom drugog dela igre Pogba je napravio penal, a sudija pokazao na belu tačku za Brajton.

Međutim, samo je razbesneo igrače domaćina, jer je tražio pomoć VAR-a i promenio odluku, a igrači Brajtona nisu mogli da veruju šta radi. Dok su još razmišljali o penalu usledio je šok.

Foto: ap photo/tanjug

 

Nekoliko minuta kasnije Rašford je zatresao mrežu, ali je opet VAR imao posla. Gol je poništen zbog ofsajda. 

Junajted je ipak poveo u 55. minutu utakmice. Rašford je u punom sprintu predriblao nekoliko igrača Brajtona, šutirao, lopta je pogodio nekoga, prevarila golmana i završila u mreži.  Dva minuta kasnije umalo se domaćin vratio u meč, ali stativa je sprečila slavlje Brajtona. 

Foto: ap photo/tanjug

 

Delovalo je da će "đavoli" privesti meč kraju i upisati trijumf, ali šok je usledio u 95. minutu. Vabster je poslao loptu u šesnaesterac, a Marč bio najviši su skoku i glavom zatresao mrežu za 2:2.

Ali, ni tu nije bio kraj. Junajted je u 10. minutu nadoknade stigao do trijumfa. Megvajer je tukao glavom, Brajton se odbranio i sudija je svirao kraj. Ipak, VAR je signalizirao da sudija pogleda situaciju kada je Megvajer šutirao i na usporenom snimku se videlo da je Mopej igrao rukom i sudija je pokazao na belu tačku. Fernandeš je bio siguran i spasao Junajted - 3:2.

 

 

 

PREMIJER LIGA

 

3. kolo

Subota

Brajton - M. junajted 2:3 (1:1)
(Mopej 40 p, Marč 90+5 - Dank 42 ag, Rašford 55, Fernandeš 90+10)

Kristal palas - Everton 16.00
VBA - Čelsi 18.30
Barnli - Sautempton 21.00


Nedelja

Šefild - Lids 13.00
Totenhem - Njukasl 15.00
Man. siti - Lester 17.30
Vest Hem - Vulverhempton 20.00


Ponedeljak

Fulam - Aston Vila 18.45
Liverpul - Arsenal 21.00

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija