• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

08:30

(VIDEO) NEVIĐENA SCENA! Murinjo poludeo, podigao fudbalera sa WC šolje da bi se vratio na teren!

Fudbal

(VIDEO) NEVIĐENA SCENA! Murinjo poludeo, podigao fudbalera sa WC šolje da bi se vratio na teren!

Podeli vest

Totenhem je eliminisao Čelsi nakon boljeg izvođenja penala u šesnaestini finala Liga Kupa (1:1, 5:4), ali pamtiće se ovaj duel i po jednoj urnebesnoj sceni

Erik Dajer je morao da izađe iz igre, ode u toalet, da bi se potom vratio na teren, nastavio meč i čak postigao gol. Sredinom drugog poluvremena, Dajer više nije mogao da trpi i morao je da ode u toalet da obavi nuždu.

Totenhem je na jedan period ostao sa 10 igrača na terenu, jer ga Murinjo nije izmenio. Kada se Čelsi našao u gol šansi , Murinjo je pobesneo. Otrčao je u svlačionicu usred meča da vrati Dajera iz toaleta na teren.

 

 

Sve su zabeležile kamere, uhvatile su Murinjov odlazak u svlačionicu i Dajerov izlazak iz iste, kada se trkom vratio u igru. Ostao je na terenu do kraja meča, a potom je prvi šutirao u penal seriji - i pogodio.

- Priroda je zvala! Čuo sam da je bila šansa za Čelsi, ali na sreću je nisu iskoristili -  prokomentarisao je Dajer posle meča, a na društvenim mrežama je okačio fotografiju nagrade za igrača utakmice na wc šolji uz poruku "pravi igrač utakmice".

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The real M.O.M

A post shared by Eric Dier (@ericdier15) on Sep 29, 2020 at 2:27pm PDT

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija