• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

17:36

(FOTO/VIDEO) AJNTRAHT POKAZAO ZVEZDI KAKO PROTIV HOFENHAJMA!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) AJNTRAHT POKAZAO ZVEZDI KAKO PROTIV HOFENHAJMA!

Podeli vest

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta preokrektom slavili protiv Zvezdinog protivnika u Ligi Evrope sa 2:1(0:1)

Ajntraht Frankfurt je na svom terenu dočeo Zvezdinog narednog rivala u Ligi Evrope i pokazao je crveno-belima kako protiv Hofenhajma pošto su slavili sa 2:1(0:1).

Poveli su gosti zahvaljujući sjajnom Andreju Kramariću koji je još jednom pokazao magiju koju poseduje u svojim nogama.  Lažnjakom je izbacio pola Ajntrahtove i kiflom matirao nemoćnog Kevina Trapa.

 

 

Ipak, nisu odustali momci Adia Hitera i posle deset minuta igre u drugom poluvremenu poravnali rezultat golom Hamade. Nastavio je domaćin da napada i naplatio je trud. Andre Silva je probio po levoj strani i kao na tacni poslužio Basa Dosta u petercu. Holanđanin je bio precizan i doneo nova tri boda Ajntrahtu i poslao ih na čelo tabele, bar tok Augsburg ne odigra svoj meč. 

 

 

 

Ponovo Haland! Biće teško defanzivcima Srbije da ga zaustave u Oslu, pakleno teško. Đovani Rejna je sjajnim pasom uposlio mladog Norvežanina, a ovaj u stilu vrhunsog strelca zatresao mrežu rivala.

 

 

U drugom poluvremenu tempo je malo opao, ali opet Rejna. Sjajno izveden korner Rejne, Emre Džan je bio najviši u skoku  i duplirao prednost Milionera. Sevnula je kontra Rejna je upisao i treću asistenciju, a Haland drugi gol. U nadoknadi vremena Felix Paslak postavio je konačnih 4:0.

Foto: AP PHOTO

 

Keln je na svom terenu kapitulirao već posle 17 minuta, pošto su Plea i Lajmer doveli Borusiju Mehengladbah do prednosti od 2:0. Do odlaska na odmor mreže su mirovale. U drugom poluvremenu se ništa nije promenilo, Keln se grčevito branio da ne doživi potpuni debakl. Ipak, odbrana Jarčeva je kapitulirala još jednom do kraja susreta. Sa bele tačke rezultat je povećao na 3:0. Uspeo je Keln da stigne do počasnog gola, a strelac je bio Elvis Redžbečaj za konačnih 3:1(2:0).

Foto: AP PHOTO

Plea

 

Bajer Leverkuzen je ramizirao u Štutgartu 1:1(1:0). Patrik Šik upisao je prvi gol za Aspirindžije u Bundesligi, ali je totalno slavlje sprečio Saša Kalajdžić. Za ukupno treći remi Leverkuzena na isto toliko utakmica.

 

Verder iz Bremena napokon je vezao dve pobede u Bundesligi. Pošto su prošlu sezonu kroz doigravanje preživeli, ova deluje mnogo bolje. Posle tri kola imaju šest bodova, a na Veser Stadionu poražena je Arminija Bilefeld. Jedini gol na meču postigao je Leonardo Bitenkur.

Foto: Reuters

 

 

BUNDESLIGA

3. kolo

Petak

Union Berlin - Majnc 4:0(1:0)
(Kruze 13, Ingvartsen 48, Fridriš 63, Pohjanpalo 64)

Subota

Dortmund - Frajburg 3:0(1:0)
(Džan 47, Haland 31, 66, Paslak 90+2)

Ajntraht - Hofenhajm 2:1(0:1)
(Kamada 55, Dost 71 - Kramarić 18)

Keln - Menhengladbah 1:3(0:2)
(Redžbečaj 84 - Plea 14, Lajmer 16, Štindl 56)


Štutgart - Leverkuzen 1:1(0:1)
(Kalajdžić 76 - Šik 7)


Verder - Arminija 1:0(1:0)
(Bitenkur 27)

Lajpcig - Šalke 4:0

(Bozdogan autogol 31, Anhelinjo 35, Orban 45+2, Halstenberg 80)

Nedelja

Volfsburg - Augzburg 15.30
Bajern Minhen - Herta 18.00

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija