• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2020

10:00

PEDOFIL IZ SURDULICE PRONAŠAO IZGOVOR za bludne radnje! PRETE MU TRI GODINE ROBIJE! SRAMOTA! Ja sam se šalio!

Fudbal

PEDOFIL IZ SURDULICE PRONAŠAO IZGOVOR za bludne radnje! PRETE MU TRI GODINE ROBIJE! SRAMOTA! Ja sam se šalio!

Podeli vest

Trener mlađih kategorija FK Radnik iz Surdulice, A. F. (36), koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao nekoliko mladih fudbalera, pravdao se na saslušanju u policiji da se samo šalio sa tom decom! Bludni trener sumnjiči se da je telefonom nagovarao jednog dečaka (13) na seks, a da je još dvojicu neprimereno pipkao. Tereti se za nedozvoljene polne radnje, za šta mu prete do tri godine robije

Izvor iz istrage kaže da je treneru prekjuče određeno zadržavanje do 48 sati i on će danas biti saslušan u tužilaštvu. 

Trener mlađih kategorija FK Radnik iz Surdulice, A. F. (36), tvrdio je u policiji da se šalio kada je jednog mladog fudbalera (13) telefonom nagovarao na seks, a još dvojicu pipkao. Prete mu tri godine robije!

Foto: Starsportphoto

 

- Za ceo slučaj saznalo se u ponedeljak, kada je otac jednog 13-godišnjaka došao u policijsku stanicu u Surdulici i inspektorima ispričao da je trener njegovom sinu slao seksualne poruke. Policajcima je pokazao sinovljev telefon, nakon čega je A. F. priveden na saslušanje. Čim se to pročulo, trenera su prijavili roditelji još dva dečaka, koji su optužili A. F. da je neprimereno pipkao njihove sinove - objasnio je naš izvor.

Trener je, kaže naš sagovornik, bio iznenađen kad je čuo za šta je optužen.

- Pravdao se da nije seksualno uznemiravao nijednog dečaka. Tvrdio je da su deca pogrešno protumačila njegove šale, jer se on, navodno, na sličan način šali sa svim dečacima koji treniraju fudbal u FK Radnik. Po nalogu tužioca, od trenera su oduzeti mobilni telefon i laptop i poslati su na veštačenje - kazao je naš izvor.

Inače, A. F. živi u Vladičinom Hanu, gde je odbornik u lokalnoj skupštini. Meštani Surdulice i Vladičinog Hana su u šoku nakon saznanja da je on seksualno zlostavljao decu, jer su za njega imali samo lepe reči.

- On živi sa roditeljima u Vladičinom Hanu, a brat mu radi u Beogradu. A. F. je poznat u Vladičinom Hanu kao miran, kulturan i povučen čovek, koji se dugo bavio sportom. Zaista ne mogu da verujem da je optužen za pedofiliju. Sve se nadam da je posredi neka greška - kazao nam je poznanik uhapšenog trenera.

Odmah suspendovan

On dodaje da je A. F. zaposlen u jednom preduzeću za preradu otpada, a u poslednje dve godine je vodio mlađe selekcije FK Radnika. Pedofilski skandal ostavio je u šoku i upravu FK Radnik, a sportski direktor ovog kluba Darko Gašić kazao je za Informer da je A. F. suspendovan.

- Verujem da će nadležni organi preduzeti sve kako bi A. F. snosio posledice. U klubu smo spremni na svu vrstu pomoći koju možemo da pružimo policiji. Pedofilija, niti bilo koja vrsta maltretiranja, ne sme da se ponovi - istakao je Gašić.

Postideo roditelje

Žitelji Vladičinog Hana kažu da roditelji uhapšenog trenera ne mogu da dođu sebi otkako je njihov sin optužen za pedofiliju.

- Majka mu ne izlazi iz kuće, dok oca srećem u prolazu, kad ide na posao u školu, gde radi kao nastavnik. On, jadnik, spušta glavu na ulici i izbegava poglede ljudi. Koliko sam čuo, u prodavnici su ga pitali da li je istina to što se priča za njegovog sina, a on je samo slegao ramenima. Rekao je da njegov sin treba da snosi posledice ako se dokaže da je kriv - ispričao nam je meštanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija