• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2020

21:10

BARD "ZASOLIO" U SVOM FAZONU: NEMOJTE ME ZVATI LEGENDARNIM TRENEROM, OSEĆAM SE KAO DA SAM PRED RIKNJAVANJEM!

Fudbal

BARD "ZASOLIO" U SVOM FAZONU: NEMOJTE ME ZVATI LEGENDARNIM TRENEROM, OSEĆAM SE KAO DA SAM PRED RIKNJAVANJEM!

Podeli vest

Srbija je u četvrtak slavila protiv Norveške, a evo i posle dva dana to je aktuelna tema. Utisak je da će tako ostati i u narednom periodu i da se euforija oko reprezentacije napokon vraća

Jedan od ljudi koji su obeležili čitavu epohu u domaćem fudbalu definitivno je Milan Živadinović. Legendarni trener, mada ne voli kada ga tako nazivaju jer kako kaže, "To znači da sam pred rikavanjem", u razgovoru za Kurir televiziju pričao je o ranijim problemima, pobedi u Norveškoj, ali i prisetio se svojih trenerskih dana. 

Foto: prinstscreen

Srbije nije bilo na Evropskom prvenstvu 20 godina, Milan Živadinović imao je odgovor zašto. 

- Nismo imali kvalitetne trenere. Šta vi mislite zašto je Miljan bio naš najbolji trener? Zato što je najbolje poznavao psihologiju i pedagogiju igrača. I kad vodite ekipu, ako ja nisam sastavio boju košulju i kravate, odmah smeh. A tek boja glasa? Nemojte da se prihvatate onoga za šta nemate kvalitet

Izneo je Živadinović svoje viđenje utakmice protiv Norveške.

- Bitno je da napravljena generacija koja želi da grize i da se bori za ovaj dres, za razliku od nekih prethodnih. Norveška je ipak druga klasa. Ne smemo da pomislimo da smo nešto uradili. Ovi momci su mentalno i dalje nezreli iako igraju napolju.

Foto: fss.rs

- Ova reprezentacija ima korektnog selektora, koji se raduje svakom golu, što mnogi prethodni nisu. Tumba, nemoj da se zavaravaš, gledaj ka Škotskoj. Momci, borite se za Srbiju. Mora da postoji opšti cilj, a ne individualni. Protiv Škota moraju da ponove igru, ali da dodaju još 30 posto.

Imao je "Bard" zanimljive metode motivisanja fudbalera.

- Igrače sam pred važnu utakmicu vodio na groblje partizana i rekao im da su tu sahranjeni poginuli koji su se borili za vašu sreću. Rekao sam im da se neće boriti puškama, ali će se boriti na terenu. To sam 'ukrao' od Miljana. I tu utakmicu smo dobili. Sve je u glavi.

Foto: Starsportphoto

 

Provejavali su komentari da je vreme za smenu selektora pred meč sa Norveškom.

- Idioti! Vlasnici raznih preduzeća, da bi bili glavni pred ljubavnicom ili porodicom. Oni smenjuju. To je obračunavanje na najružniji mogući način. 

Poznato je da se u Srbiji svi razumeju u fudbal. 

- Razumeju se i prostitutke. I rijaliti! Šta je to rijaliti? Pipkaju se ispod čaršava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija