• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2020

14:59

HRVATI ĆE POBESNETI! Ovako su Šveđani opisali "Maksimir"!

Fudbal

HRVATI ĆE POBESNETI! Ovako su Šveđani opisali "Maksimir"!

Podeli vest

Hrvatska reprezentacija u nedelju od 18 časova igra treću utakmicu u Ligi nacija, a protivnik će biti selekcija Švedske

Hrvatska je domaćin na ovom susretu, a meč se igra na Maksimiru što je posebno razočaralo selektora Švedske Jane Andersona.

Iskusni stručnjak je u razgovoru za medije iz Švedske najavio utakmicu i skrenuo pažnju na Maksimir. 

Foto: Reuters

- To je jedan stari, dosadni, žalostni istoćnoevropski stadion. Biće to veliki korak u prošlost, ali moramo se nositi sa time - rekao je selektor Švedske Jane Anderson.

Foto: Printscreen You Tube

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Xxx

pre 3 godine

Neće Hrvati pobjesniti čovjek je rekao istinu. Sinoć sam bio tamo i najbolje riješenje za taj stadion bi bio da ga je potres srušio. To nije stadion nego ruglo od stadiona. Koliko su para ukrali, davno su mogli napraviti nov stadion.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija