• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

07:51

ISPOVEST FUDBALERA, SVE JE OTKRIO! Sprema se zemljotres zbog žena, ucena...

Fudbal

ISPOVEST FUDBALERA, SVE JE OTKRIO! Sprema se zemljotres zbog žena, ucena...

Podeli vest

Legendarni danski fudbaler Niklas Bendtner, koji je nosio dres Arsenala, uzdrmao je žestoko Premijer ligu

On je u autobiografiji otkrio pokantne detalje iz karijere. Prvo je priznao da je znao da potroši na ruletu za sat i po vremena, a Bentner je posebno poglavlje posvetio ženama. 

Foto: reuters

 

Tako je za jednu rekao da ga je ucenjivala detetom tražeći da joj on plati ugradnju silikona.

- Jedna od devojaka s kojom sam bio je došla kod mene s pričom da je trudna. Rekla je da za sve postoji cena, čak i za ono što će uraditi po tom pitanju. Kada sam je pitao šta to znači, dodala je: "To znači da ćeš platiti moje nove grudi, želim da se poboljšaju." Na kraju sam to i uradio, platio sam joj taj "kozmetički" put - rekao je Danac.

Foto: reuters

 

Englezi su na nogama jer je rekao da igrači iz Premijer lige često koriste usluge prostitutki. Čak i noć pred važne mečeve.

- Ako ste skloni neverstvu, mnogo je bolje naručiti prosti***ku nego pokupiti neku devojku u gradu. Tačnije, manje je rizično. Znam dosta situacija gde su devojke jako želele se**, a onda bi vas fotografisale i ucenjivale - rekao je Bendtner.

Danac je od 2017. godine u vezi sa top modelom Filin Roepstrof.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicklas Bendtner (@bendtner) on Jun 23, 2020 at 11:56am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stunner

A post shared by Nicklas Bendtner (@bendtner) on Jun 19, 2019 at 4:29am PDT

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija