• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2020

13:09

(FOTO) BILA JE U ŠOKU! Ovako je bivši igrač Zvezde zaprosio devojku!

Fudbal

(FOTO) BILA JE U ŠOKU! Ovako je bivši igrač Zvezde zaprosio devojku!

Podeli vest

Nekadašnji udbaler Crvene zvezde, a danas Novog Pazara, Marko Marinković je tokom reprezentativne pauze zaprosio izabranicu.

Srpski fudbaler je to uradio na posebnom mestu, kraj Mosta na Adi. Zaljubljeni par je na fotografiji, a u pozadini beogradski most koji polako kroz godine postaje jedan od simbola prestonice.

Buduća gospođa Marinković je bila uzbuđena i iznenađena kada je fudbaler kleknuo i izavadio prsten pa je isprva refleksno odmahivala rukom, a onda mu pala u zagrljaj.

Foto: printscreen

 

FK Novi Pazar je objavio fotografiju prosidbe na društvenim mrežama, a onda su u komentarima krenule čestitke navijača.

Marinković je dete Zvezde čiji je igrač bio od 2012. do 2016, bio je na pripremama sa prvim timom 2013. kod Slaviše Stojanovića, ali je vreme uglavnom provodio na pozajmicama u Sopotu, Smederevu, Sinđeliću, Spartaku i BSK-u iz Borče. Igrao je i za čačanski Borac, Napredak iz Kruševca, Spartak iz Trnave i Slobodu iz Tuzle odakle je letos i stigao u Novi Pazar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija