• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2020

23:06

ZNA SE ŠTA JE GLAVNI CILJ! Tumbakoviću žao što Turska nije savladana, ali to nije prioritet

Fudbal

ZNA SE ŠTA JE GLAVNI CILJ! Tumbakoviću žao što Turska nije savladana, ali to nije prioritet

Podeli vest

Reprezentacija Srbije je u Istanbulu prokockala dva gola prednosti i na kraju nije uspela da pobedi Tursku, već je utakmica četvrtog kola Lige nacija završena rezultatom 2:2

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković je posle meča istakao da mu je žao što su njegovi izabranici ostali bez pobede, ali da je bez obzira na sve cilj pobeda protiv Škotske u finalu baraža za plasman na EURO.

- Naš osnovni cilj je plasman na Evropsko prvenstvo. Prvi korak smo napravili. Ovo je sve u sklopu što bolje i kvalitetnije pripreme za oni što nas čeka u novembru. Razmišljamo o Škotskoj, priprema za njih je počela još posle Norveške. Sve ćemo učiniti da ostvarimo cilj koji želimo. Ono što se bude dešavalo u preostale dve utakmice je važno, ali je Škotska mnogo važnija - rekao je Tumbaković.

Ispostavilo se da je 2:0 stvarno najopasniji rezultat.

- Igrali smo vrlo korektno i onda pali. Ima tu mnogo razloga... Osnovni cilj je bio da napravimo pomak i potvrdimo vrednosti koje smo pokazali protiv Norveške. Momci su tih 60 minuta, do prvog primljenog gola, igrali jako korektno. To je nagoveštaj načina i stila igre za koji očekujem da od okupljanja do okupljanja bude sve kvalitetnije.

Foto: Starsportphoto

Ljubiša Tumbaković

Za kraj, selektor je pohvalio svoje "orlove".

- Već se ekipa prepoznaje, momci hoće, žele, disciplinovani smo. Možda bi rezultatski moglo da bude bolje. Ne mogu da budem nezadovoljan, ali opet mi je žao što nismo ostvarili rezultat - poručio je Tumbaković.

Duel Srbije i Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo igraće se 12. novembra. Posle toga će 15. i 18. novembra Srbija igrati poslednje dve utakmice u Ligi nacija, protiv Mađarske i Rusije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 3 godine

Tumbakovic je glavni krivac za poraz od Madjarski i i dva remija sa Turcima, njegova filozofija fudbala je 0. On veceras vadi iz igre sto pera Mitrovica i ubaciva u igru igraca sredine terena Gudelja, sto nema logike. Tumbakovic odlazi, jer ces posle poraza od Skotske otici sigurno.

rosano

pre 3 godine

Kakve glupe izmjene pravi Tumbakovic, Mitrovica Centar half igra odlicno i on ga vadi iz igre i Srbija prima gol. Skoti ce da pobjede u Beogradu, jer Srbija nema trenera, Tumbakovic je nula trener.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija