• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2020

12:30

"LAK" NA PENALIMA! Zna se ko deli pravdu na "večitom" derbiju!

Fudbal

"LAK" NA PENALIMA! Zna se ko deli pravdu na "večitom" derbiju!

Podeli vest

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je glavne sudije za predstojeći 163. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde koji se igra u nedelju od 17 časova

Glavni sudija meča biće Novak Simović, a pomagaće mu dvojica najboljih srpskih linijskih sudija u istoriji - Dalibor Đurđević i Milovan Ristić. Četvrti sudija biće Miloš Milanović.

Simović je delio pravdu u na poslednjem derbiju u Kupu koji je završen pobedom Partizana, a takođe je bio na centru u 2019. godine u finalu Kupa. Takođe, sudio je večitima i u prvenstvu.

Foto: Starsportphoto

El Fardu Ben i Novak Simović

U pitanju su sudije koje godinama unazad sude najvažnije utakmice u srpskom fudbalu, između ostalog i večiti derbi, a poznato je da uživaju i velikom poverenje FS Saudijske Arabije gde su često pomonici najboljim svetskim sudijama.

Simović je ove sezone sudio na šest mečeva Superlige, na kojima je podelio čak 37 žutih kartona i svirao šest penala. Jedino nije svirao penal na meču Radnički - Mladost, dok je dva sudiona Marakani u meču Zvezda - Spartak, po jedan na obe strane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ОПЕТ СЕ НАМЈЕШТА ГРОБАРСКИ СУДИЈА.ТИМЕ НЕ ПОМАЖЕТЕ КЛУБУ,ЈЕР ПОСЛЕ У ЕВРОПИ НЕЗНА ДА ИГРА,БЕЗ ПОМОЋИ СУДИЈА

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija