• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2020

11:04

(VIDEO) SAČEKUŠA ZA SRBINA! Jović LJUT kao ris, ODBRUSIO novinarima! Nismo ga videli ovakvog!

Fudbal

(VIDEO) SAČEKUŠA ZA SRBINA! Jović LJUT kao ris, ODBRUSIO novinarima! Nismo ga videli ovakvog!

Podeli vest

Napadač Rome na pozajmici iz Real Madrida Borha Majoral bap je razbesneo reprezentativca Srbije Luku Jovića

Majoral je rekao da je trener Zinedin Zidan hteo da on ostane u klubu i da je nameravao da se reši Luke Jovića.

Ipak, Roma je zagrizla za Majorala i ponudila mu minute na terenu što u Realu verovatno ne bi dobio pored Karima Benzeme. Jović se u četvrtak vratio u Madrid. Već na aerodromu su ga čekali novinari poznate emisije "El Chiringuito" i tražili mu komentar na Majoralovu izjavu.

- Majoral je rekao da Zinedin Zidan više voli njega i da klub želi da tebe otera, da li je to istina? - pitao je novinar Jovića.

- Nemam komentar. Možda je to istina. Pitajte klub, nemojte pitati mene - kratko je odbrusio 22-godišnji srpski napadač.

 

 

Jović je ove sezone dve od četiri prvenstvene utakmice započeo u prvoj postavi. Protiv Betisa je na terenu proveo 72. minuta, a protiv Valjadolida 58. Ipak, još čeka na prvi prvenstveni gol ove sezone.

- Da li si zadovoljan u Real Madridu? - pitali su Jovića.

- Jesam - kratko je odgovorio srpski golgeter.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija