• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2020

13:56

KORONA KOSI SVE REDOM! Nije samo Zvezda, Hofenhajm u problemu zbog virusa!

Fudbal

KORONA KOSI SVE REDOM! Nije samo Zvezda, Hofenhajm u problemu zbog virusa!

Podeli vest

Dva fudbalera Hofenhajma pozitivni su na koronavirus, potvrdio je bundesligaš

Utakmica sa Borusijom iz Dortmunda koja se igra u subotu za sada nije pod znakom pitanja i trebalo bi da se odigra kako je planirano.

Iz kluba nije objavljen identitet zaraženih, ali je potvrđeno da se radi o igračima koji su u protekle dve nedelje bili u svojim reprezentacijama poput Andreja Kramarića, Mijata Gaćinovića, Munasa Dabura...

Foto: reuters

 

- Igrači koji su poslednjih dana bili sa svojim reprezentacijama bili su pozitivni na koronavirus po povratku u Nemačku - potvrdio je klub iz Zinshajma.

Obojica zaraženih nisu imali nikakav kontakt sa ostatkom tima i odmah su poslati kući u izolaciju, iako su bez ikakvih simptoma. Kompletan tim je bio testitran u utorak i četvrtak i svi su bili negativni.

Hofenhajm će inače dočekati Crvenu zvezdu u četvrtak (21) u prvom kolu Lige Evrope. I šampion Srbije ima dvojicu zaraženih korona virusom:  Mirka Ivanića i Gelora Kangu, koji će propustiti predstojeće utakmice.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija