• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

09:47

(VIDEO) TEK DRUGI PUT U ISTORIJI! Samo jednom se "večiti derbi" igrao bez publike i viđen je UBEDLJIV rezultat

Fudbal

(VIDEO) TEK DRUGI PUT U ISTORIJI! Samo jednom se "večiti derbi" igrao bez publike i viđen je UBEDLJIV rezultat

Podeli vest

Predstojeći "večiti derbi", koji je zakazan za nedelju od 17 časova u Humskoj, biće tek drugi u istoriji koji će biti odigran bez publike

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde će u nedelju po 163. put odigrati prvenstveni meč, a na prethodna 162 je samo jedan odigran bez prisustva navijača.

Bilo je to 1. marta 2008. godine, na 132. "večitom derbiju". Utakmica se igrala na Marakani, a publike nije bilo zbog kazne koju je FSS dao Crvenoj zvezdi.

Crveno-beli su tada ostvarili najubedljiviju pobedu u 21. veku, jer su slavili sa 4:1 i to posle preokreta.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde slave jedan od golova na 132. "večitom derbiju"

Partizan je poveo već u trećem minutu golom Đorđa Lazića, a u 17. je moralo da bude 2:0 za crno-bele, ali je Maletić u situaciji kada su on i Moreira izbili sami ispred Ranđelovića proigrao saigrača i sudija je svirao ofsajd.

Odmah posle toga je usledila kazna od strane crveno-belih, a izjednačenje je doneo Dejan Milovanović.

Do kraja poluvremena je preokret timu iz Ljutice Bogdana doneo Segundo Kastiljo, a Ekvadorac je u 56. minutu povisio i na 3:1. Do kraja meča je mrežu gostiju zatresao i Nenad Milijaš koji je tako postavio konačan rezultat.

Podsetimo, usled pandemije koronavirusa i mera Kriznog štaba, utakmica u nedelju će se igrati bez publike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija