• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

15:37 >> 16:12

(VIDEO) VAR SPASIO EVERTON! Podela bodova na Gudisonu!

Fudbal

(VIDEO) VAR SPASIO EVERTON! Podela bodova na Gudisonu!

Podeli vest

Pravi engleski derbi na Gudison Parku! Pet golova(jedan poništen zbog VAR tehnologije), pet žutih i jedan crveni karton! Na kraju Everton-Liverpul 2:2(1:1)

Rovovska bitka na sredini terena, mnogo duela i trčanja, bez lepršavog fudbala, ali publika kraj malih ekrana sigurno je uživala. 

Foto: Tanjug/AP

 

Krenuo je Liverpul silovito! Sadio Mane je posle sjajnog ubacivanja Robertsona prikucao loptu u mrežu i doneo prednost svojoj ekipi. 


Nisu stali "redsi" ni posle uvodnog gola. U desetom minutu još jedan dobar centaršut, Van Dajk je prihvatio loptu i srušen je u šesnaestercu. Ipak, VAR je pokazao da je podlaktica Holanđanina bila u ofsajdu pa od penala nije bilo ništa. Da stvar po Jirgena Klopa bude gora, Van Dajk se posle, blago rečeno nepažljivog starta povredio. 


Verovatno je svim navijčima Liverpula u tom trenutku prošlo kroz glavu "Kako bez Van Dajka", a da fali komandant odbrane i njegov prvi zamenik Alison videlo se u 26. minutu. Posle kornera Majkl Kin nadvisio je sve u Liverpulu i iz peterca glavom postigao pogodak. Adrijanu je lopta prošla kroz ruke pa se njemu na dušu može pripisati i ovaj kiks. 


U drugom poluvremenu ništa se nije promenilo. Liverpul je diktirao tempo, ali je Everton bio konkretniji. Zapretio je i Liverpul preko Salaha u par navrata, a u 72. minutu Salah je ponovo doveo Liverpul u prednost. 

Lepo je odbijena lopta sela Egipćaninu na volej, a ovaj silovitim udarcem pogodio za 2:1.

Nije dugo trebalo Liverpulovoj odbrani bez glavnih stubova da ponovo kapitulira. Centrirao je Dinj, a Kalvert-Luin nastavio je svoju golgetersku seriju. Ostao je sam između Gomeza i Robertsona i postavio konačnih 2:2.

Poveo je Liverpul još jednom do kraja meča! Uspeo je Sadio Mane da nađe Hendersona u šesnaestercu, a kapiten "redsa" postigao je pogodak. Ipak, nakon konsultacija sa VAR-om Oliver je poništio pogodak. 

Da li opravdano ili  prosudite sami!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija