• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2020

14:45

(VIDEO) MIHAJLOVIĆ ĆE BITI LJUT! Bolonja vodila 3:1, pa Đuričić i Sasuolo napravili ludački preokret!

Fudbal

(VIDEO) MIHAJLOVIĆ ĆE BITI LJUT! Bolonja vodila 3:1, pa Đuričić i Sasuolo napravili ludački preokret!

Podeli vest

Filip Đuričić i njegov Sasuolo režirali ogroman preokret u Bolonji - 4:3. Imao je3 domaćin prednost od 3:1, ali je na kraju ostao bez bodova

Da je neko rekao pre početka sezone da će Milan i Sasuolo gledati sa vrha tabele niko ne bi verovao, ali je tako! Tim Roberta De Zerbija igra sjajno na početku nove sezone ima tri pobede i remi i zauzima drugo mesto na tabeli Serije A!

Foto: Reuters

Kakva utakmica u Bolonji i kakav preokret Sasuola. Taman kada se čini da je ekipa Roberta De Zerbija u nokautu, oni se vrate još jači! Pričao je Filip Đuričić skoro da se u Sasuolu oseća kao kod kuće i da je srećan, a danas se to i videlo. 

Foto: AP photo/tanjug

Srpski internacionalac nastavio je da igra dobro kao i u dresu Orlova, a danas je postigao drugi gol na meču kojim je nagovestio veliki preokret. 

Povela je četa Siniše Mihajlovića golom Roberta Sorijana već u devetom minutu posle dobre akcije i asistencije Rodriga Palasija, ali je brzo uzvratio Domeniko Berardi sjajnim udarcem, mada ruku na srce morao je i golman domaćih Skorupski bolje da reaguje u toj situaciji. 

Uspela je Bolonja do poluvremena da dođe ponovo do prednosti. Ovoga puta Sorijano je asistirao, a Svanberg rutinski postigao pogodak. Na početku drugog poluvremena uvećao je domaćin svoju prednost golom Orsolinija, a onda je eksplodirao Sasuolo. 

Foto: Tanjug/AP

Đuričić je na lepu asistenciju Kaputa smanjio zaostatak svoje ekipe i nagovestio veliki preokret.

Kidisao je Sasuolo u nastavku meča, a nagrada je stigla u 70. minutu. Loše je odreagovao Palasio posle kornera, lopta je stigla na glavu Kaputu, a ovaj doneo poravnanje. 

Samo sedam minuta kasnije šok za Bolonju i Sinišu Mihajlovića. Kirijakopulos centrirao je sa levog boka, loptu zakačio Đuričić i tako zbunio štopera Tomijasua koji je postigao autogol. 

Veliki preokret Sasuola, treća vezana pobeda, deseti bod i drugo mesto na tabeli! Početak iz snova za Roberta De Zerbija!
Sa druge strane Siniša Mihajlović nikako nije zadovoljan. Treći poraz na četiri meča i tek 16. mesto na tabeli. 

 

SERIJA A 4. KOLO

Subota

Napoli – Atalanta 4:1 (4:0)
Lozano 23, 27, Politano 30, Osimen 43 – Lamers 69

Inter – Milan 1:2 (1:2)
Lukaku 29 – Ibrahimović 13, 16

Sampdorija – Lacio 3:0 (2:0)
Kvaljarela 32, Augelo 41, Damsgard 74

Krotone – Juventus 1:1 (1:1)
Simi 12p – Morata 21

Nedelja

Bolonja – Sasuolo 3:4 (2:1)

Soriano 9, Svanberg 39, Orsolini 60 - Berardi 18, Đuričić 64, Kaputo 70, Tomijasu 77 ag.
 

Specija – Fiorentina 15.00
Torino – Kaljari 15.00
Udineze – Parma 18.00
Roma – Benevento 20.45

Ponedeljak 

Verona – Đenoa 20.45

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija