• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2020

17:33

(VIDEO) CIRKUS U JAGODINI! Sudija u glavnoj ulozi, gol domaćih ne može biti ČUDNIJI

Fudbal

(VIDEO) CIRKUS U JAGODINI! Sudija u glavnoj ulozi, gol domaćih ne može biti ČUDNIJI

Podeli vest

Prva liga Srbije iz nedelje u nedelju postaje sve veći rudnik interesantnih golova

Fudbaleri Jagodine su u okviru 11. kola Prve lige Srbije na svom terenu savladalu Slogu iz Kraljeva rezultatom 2:0, a oba gola su viđena u prvih četvrt časa igre.

Jagodinci su sa 1:0 poveli preko Vladimira Ilića u 12. minutu, a samo tri minuta kasnije je iz penala konačan rezultat postavio Slobodan Stojković.

Ipak, kontorverzan nije bio pogodak iz penala, već onaj prvi.

Sudija Miloš Živanović je dosudio faul za domaći tim na 20-ak metara od gola Sloge i svi gostujući igrači su krenuli ka njemu kako bi prigovarali. Međutim, to su Jagodinci iskoristili, izveli brzo prekid, a Iliću nije bilo teško da savlada Nemanju Andrijanića.

Taj detalj možete videti od 1:09 na snimku.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija