• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2020

12:07

ŽAO MI JE ŠTO SAM VARAO ŽENU! Robinjo zavapio posle optužbi! NIKOGA NISAM ZLOSTAVLJAO!

Fudbal

ŽAO MI JE ŠTO SAM VARAO ŽENU! Robinjo zavapio posle optužbi! NIKOGA NISAM ZLOSTAVLJAO!

Podeli vest

Santos je rakinuo ugovor sa Robinjom nakon šest dana pošto je u Italiji osuđen zbog silovanja, a klub se našao na meti navijača i klupskih sponzora.

Robinjo negira krivicu za incident iz noćnog kluba u Milanu s tada 22-godišnjom Albankom, a sve se dogodilo 2013. godine.

- Devojka mi je pristupila i ostvarili smo kontakt. Bio je to kontakt s obostranim pristankom, a kasnije sam otišao kući - rekao je Robinjo za brazilski "UOL".

 

Tvrdi da je nekoliko njegovih prijatelja ostalo s devojkom nakon njegovog odlaska i da su imali seksu**ni odnos bez ikakve prisile. Ključni dokaz u procesu bili su prisluškivani telefonski pozivi između Robinja njegovih prijatelja suoptuženika u napadu, u kojima je Robinjo za devojku rekao da je "bila potpuno pijana".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz natal ?? ?#amor#familia

A post shared by Robinho (@robinho) on Dec 25, 2019 at 1:21am PST

Advokati bivšeg igrača Reala, Mančester sitija i Milana tvrde da Robinjove reči nisu dobro prevedene na italijanski jezik, dok sam fudbaler tvrdi da devojka uopšte nije bila pijana

- Kada mi je prišla, ona uopšte nije bila pijana jer mi je zapamtila ime i ko sam. Pijana osoba ničega se ne seća, a ona se seća - kaže Robinjo, koji tvrdi da jedino zbog svega žali što je prevario suprugu Vivijan s kojom je u braku od 2009. godine i s kojom ima troje dece, a usput je rekao i da je danas mnogo bolji čovjek, nego što je bio tada.

- Jedino žalim što sam prevario suprugu, to je jedino. Sve ostalo je izvučeno iz konteksta i naduvano da bi se prodale novine. Očigledno se puno toga promenilo u sedam godina, jer se to dogodilo 2013, a ja sam se promenio na bolje. Pitanje je zapravo kakvu sam grešku ja napravio? Koji je moj zločin? Greška je što nisam bio veran ženi, ali nisam pogrešio silujući nikoga, nikoga nisam zlostavljao i prisilio na se** - dodao je Robinjo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️????

A post shared by Robinho (@robinho) on Jun 30, 2018 at 10:43am PDT

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija