• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2020

16:19 >> 16:17

"DELIJE" IM UTERALE STRAH U KOSTI! Igraju u Nemačkoj, a misle na Beograd! Ako im dozvole 100 navijača....

Fudbal

"DELIJE" IM UTERALE STRAH U KOSTI! Igraju u Nemačkoj, a misle na Beograd! Ako im dozvole 100 navijača....

Podeli vest

Crvena zvezda gostuje u četvrtak Hofenhajmu u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, a trener domaćih Sebastijan Henes izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji duel

UpoznatI su u Hofenhajmu da su na Stadionu Rajko Mitić kroz istoriju mnogi favoriti padali, te da bi i 100 navijača mnogo značilo crveno-belima. 

- U Beogradu vlada jedna od najneprijatnijih atmosfera za igranje. Čak i da im dozvole samo 100 navijača napraviće strašnu buku. Zato, ako dobro startujemo biće nam lakše kasnije da prođemo dalje - najavili su meč Nemci.

Foto: Starsportphoto

Trener Sebastijan Henes jasno je izneo planove kluba i želju za prolazak u nokaut fazu.  

- Svi u klubu uzbuđeni smo što se vraćamo evropskom fudbalu. Naravno da želimo da počnemo dobro. Naš cilj? Jednostavan je - da prođemo grupu i što dalje doguramo u nokaut fazi - rekao je Henes. 

Ima i Hofenhajm svoje kadrovske probleme, pa za duel sa Zvezdom u konkurenciji nisu Hubner, Kramarić.

Foto: reuters

- Svi su dobro, to je najvažnije. Nažalost, ni ovoga puta u konkurenciji za sastav neće biti Beni Hubner, naš kapiten. Havard Nortvajt tek je počeo da trenira sa ekipom - istakao je trener Hofenhajma i dodao. 

- Za njega će to sigurno biti posebna utakmica. Videćemo da li će startoviti ili čekati svoju šansu na klupi

Za kraj izneo je očekivanja o predstojećoj utakmici sa srpskim šampionom.

- Mogu da budu vrlo neprijatni. Imaju nekoliko igrača u sastavu koju bi mogli da nam naprave probleme. Ali nemam dilemu - mi smo jači - zaključio je Henes. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija