• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2020

09:33

DRVLJE I KAMENJE PO JOVIĆU, SVI GA PLJUJU! Ne želi da uspe u Madridu!

Fudbal

DRVLJE I KAMENJE PO JOVIĆU, SVI GA PLJUJU! Ne želi da uspe u Madridu!

Podeli vest

Dobio je Luka Jović šansu protiv Šahtjora u Ligi šampiona od prvog minuta i nije iskoristio ukazanu priliku

Zamenjen je Jović u 59. minutu gotovo bez učinka. Da sve bude gore njegova zamena Vinisijus Žunior je uspeo za 15 sekundi u igri da učini ono što Srbin nije za sat vremena. 

Madriđani su se obrukali, pukli su od Šahtjora sa 3:2, a nisu se dobro proveli ni posle utakmice kada je u svlačionicu sišao Florentino Perez. Nije poznato šta je predsednik Reala govorio igračima, ali španski mediji pišu kako Perez uopšte nije bio blag.

Foto: AP PHOTO

 

Posle meča su usledile ozbiljne kritike tradicionalnog nezgodnih španskih medija, a prednjačila je "Marka". Njen novinar Huan Ignjasio Garsija-Očoa nije bio blagonaklon prema Joviću.

- Zidan mu daje više prilika u ovoj sezoni nego što je to radio tokom cele prošle sezone. Za sada nema znakova da Jović želi da uspe u Madridu. Nestao je i bio zamenjen - opisao je Garsija-Očoa.

Ne vidim tim koji želim da vidim i kada je tako to je onda trenerova greška. Loša utakmica, loše veče. Ja sam trener i sešću da nađem rešenje. Zaslužujemo kritike, svi, ja prvi. Srećom da smo reagovali u drugom poluvremenu, jer ne zaslužuju to, moji igrači su šampioni i to me muči - izjavio je Zinedin Zidan posle utakmice.

Foto: tanjug/ap photo

 

Real sada čeka El Klasiko protiv Barselone za koji je francuski trener najavio taktičke promene:

- Ja sam odgovoran i moram pronaći rešenje jer ovako više ne može, moram doneti odluke koje će nas opet učiniti jakim timom koji će pobeđivati, a imam samo nekoliko dana.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija