• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2020

13:13

OVO ĆE PODIĆI PRAŠINU, LEGENDA ZVEZDE BEZ DLAKE NA JEZIKU! Mnogo igrača NE ZASLUŽUJE dres Partizana, ali su prisiljeni...

Fudbal

OVO ĆE PODIĆI PRAŠINU, LEGENDA ZVEZDE BEZ DLAKE NA JEZIKU! Mnogo igrača NE ZASLUŽUJE dres Partizana, ali su prisiljeni...

Podeli vest

Ljupko Petrović, u izjavi za jutarnji program Pink TV ističe da su crveno-beli pružili dobar otpor protiv Hofehajma (2:0), koji je slavio sa 2:0 u prvom kolu Lige Evrope

- Zvezda je odigrala jedan meč u skladu sa ugledom koji ima u Evropi. Igrali su protiv jedne ekipe iz Bundeslige, a mi dobro znamo da sa Nemcima nikad nije bilo lako ni kada smo igrali u Jugoslaviji.  Timski ili kao reprezentacija, uglavnom smo gubili od njih, jer i onda je važilo pravilo da “svi igraju fudbal, samo Nemci pobeđuju" – rekao je Ljupko Petrović.

Petrović je prokoemntarisao i 163. veliti derbi. Bio je brztalan prema igračima Partizana.

- Derbi su bolje odigrali, ali iskren da budem meni se taj tim Partizana ne sviđa uopšte i ovo ne kažem kao zvezdaš. Mislim da tu ima mnogo igrača koji ne zaslužuju dres Partizana, a oni moraju da ih stavljaju u tim, tako da je pred Aleksandrom Stanojevićem baš mnogo posla. Ipak, verujem u njega, mislim da će uspeti.

Za sedam dana šampion Srbije (18.55) u Beogradu igra sa Slovanom, koji je na svom terenu savladao Gent sa 1:0.

- Ako Crvena zvezda bude odigrala organizovano protiv dva sledeća rivala Slovana i Genta na istin način kao protiv Hofenhajma, mislim da ima ozbiljne izglede da ostvari dve pobede. Obe su kod kuće, ako ih dobijemo, imamo šansu da idemo dalje.

Iskusni stručnjak nije želeo da komentariše situaciju koja je prethodila isključenju Stankovića, koja je ostala sporna, budući da je iz te akcije nemački tim došao do vođstva.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

- Da li je bio faul na centru za naš tim ili nije, ne mogu to da komentarišem. Stanković je već bio napet, tako da sudija nije želeo da toleriše njegove prigovore. Ali, mlad je još, učiće i naučiće, vreme je pred njim. Ne znam da li bih postavio taktiku kao on da sam bio na njegovom mestu, ali sigurno je jedno – do gola mi smo parirali u svemu Hofenhajmu. Bilo je potrebno i malo sreće, jer Sanogo je dva puta glavom šutirao i imao šansu da postigne gol. Vidite kakvi su Nemci. Samo ako pogledamo Bajern kako je pobedio Atletiko, koji je ozbijan tim. Oni ne ne staju posle jednog gola.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija