• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2020

15:40

(VIDEO) HLADAN TUŠ ZA IVIĆA! Štoper Bormuta šokirao Votford!

Fudbal

(VIDEO) HLADAN TUŠ ZA IVIĆA! Štoper Bormuta šokirao Votford!

Podeli vest

Votford remizirao sa Bormutom u sedmom kolu Čempionšipa rezultatom 1:1(1:0)

Dobio je Vladimir Ivić prizanje za trenera kola u Čemopionšipu, a danas je nastavio da odruševljava Ostrvo! Ušao je Votford silno motivisan u duel protiv direktnog konkurenta za promociju, rano poveo, ali duboko u sudijskoj nadoknadi "stršljenovi" su prosuli bitne bodove! Iako je rana faza takmičenja, a Čempionšip nam je kroz prethodne sezone pokazao koliko može da bude nepredvidiv, Votford sigurno pripada među glavne pretedente za povratak u Premijer ligu, ipak, ovakve utakmice moraju da se dobijaju. 

Gol u ranoj fazi meča omogućio je četi Vladimira Ivića da ne srlja u nastavku meča, ulio je dodatnu sigurnost i samopouzdanje. Videlo se tokom 90 minuta da je Ivić promenio DNK ekipi, ali onda je usledio hladan tuš!

Foto: Printscreen You Tube

Kris Mefam, štoper Bormuta odlično se snašao u gužvi posle kornera i poravnao rezultat u 96. minutu.

Ono što je najbitnije za navijače Votforda, pored dolaska Ivića na klupu, ostanak Ismaile Sara je najveće pojačanje koje je Votford mogao da dobije u letnjem prelaznom roku! Mladi Senegalac je već ponovo pokazao zašto je tokom leta bio velika želja mnogih Premijerligaša.  

Foto: Reuter

U drugom minutu počele su muke Bormuta sa Sarom! Visoki napadač je posle samo 100 sekundi iznudio žuti karton. U 10. minutu viđena je prva ozbilja šansa. Sar je ubacio loptu sa boka, ali je Stipe Perica izblokiran. Nije popuštao pritisak "stršljenova", pa je ekipa Vladimira Ivića povela već u sledećem napadu. 
Ponovo je Ismaila Sar kreirao dobru šansu za Pericu, a ovaj sada mnogo bolje reagovao i doneo prednost svojoj ekipi.

Imao je i Bormut svoju šansu u nadonkadi vremena, Dominik Solanke koji je zamenio Lermu sredinom prvog poluvremena je sjajno skočio posle kornera, ali je sudija svirao faul. 

Na početku drugog poluvremena ogromna šansa za Ismailu Sara! Etjen Kapu poslao je dugu loptu za Senegalca, ali je Asmir Begović fantastično reagovao. Imao je Bormut i posed i nekoliko dobrih pokušaja. Najbolju priliku da poravna rezultat imao je Luis Kuk u 76. minutu. Sjajno je šutirao Englez, ali je lopta pogodila prečku. 

Nisu "trešnjice" nikako uspevale da probiju bedem koji je Ivić postavio ispred svog gola, dodatnu sigurnost odbrani ulivao je golman, Ben Foster koji je danas bio na visini zadatka.

Votford je trenutno drugi na tabeli, a u narednom kolu dočekuju meč sa "fenjerašem" Vikombom!

PETAK:

Notingem - Derbi 1:1 (0:1)
(Tejlor 64 - Vaghorn 30)

SUBOTA:

Votford - Bormut 1:1(1:0)
(Perica 12-Mefam 96)

Bristol Siti - Svonsi 16.00

Kardif - Midlzbro 16.00

Koventri - Blekburn 16.00

Hadersfild - Prston 16.00

Milvol - Barnsli 16.00

Norvič - Vikomb 16.00

KPR - Birmingem 16.00

Reding - Roteram 16.00

Šefild V. - Luton 16.00

Stouk - Brentford 16.00

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija